La R Napisano 23 Luty 2011 Napisano 23 Luty 2011 Otrzymałem właśnie wiadomość od Cebas. Po raz pierwszy w historii, finalRender doczekał się wersji demo. Jedyne ograniczenia to brak obsługi renderingu sieciowego ( tylko dla DR ), znak wodny na obrazie oraz nie możność użycia finalToon w tandemie z innym rendererem. W zamian otrzymujemy pełną funkcjonalność w wydaniu Studio Edition bez limitu czasu i rozmiaru. Do pobrania po zarejestrowaniu się na stronie głównej www.cebasstation.com RK
La R Napisano 24 Luty 2011 Autor Napisano 24 Luty 2011 Muszę powiedzieć, że jestem zaskoczony. Co prawda Edwin ciągle powtarzał o tym, że szykują i szykują i nawet mi Silvia z rejestracji produktów wysłała, żebym czekał na demo jak chciałem kiedyś tam wersję na próbę ( i tak dostałem :) ), ale lata mijały a tu ani dudu i nagle z bomby. Naprawdę się ogarnęli tylko szkoda, że tak późno hehe. A tu jeszcze link bezpośredni http://www.cebasstation.com/?pid=hot_news&nid=415
siryon Napisano 26 Kwiecień 2011 Napisano 26 Kwiecień 2011 (edytowane) A czy mógł by mnie ktoś oświecić jak użyć Finaltoon ? edit: Kiedyś było to w "Environment" lub w "Effects" - teraz nie ma :( Próba wczytania przykładowego pliku kończy się błędem braku bibliotek Edytowane 26 Kwiecień 2011 przez siryon
La R Napisano 27 Kwiecień 2011 Autor Napisano 27 Kwiecień 2011 A czy mógł by mnie ktoś oświecić jak użyć Finaltoon ? edit: Kiedyś było to w "Environment" lub w "Effects" - teraz nie ma :( Próba wczytania przykładowego pliku kończy się błędem braku bibliotek Nie wiem jak w demie, ale w instalatorze sp3 finalToona wkradł się błąd i pliki trafiały do innego folderu. Trzeba poszperać w plikach ini w dokumentach oraz w folderze maxa i porównać. Jeszcze co do dema to ft nie działa bez finalRendera - ograniczenie. RK. 1
siryon Napisano 28 Kwiecień 2011 Napisano 28 Kwiecień 2011 Dzięki za info :) Znalazłem te biblioteki w katalogu "cebascebas" Z tamtąd skopiowałem z pliku "cebas_plugin.ini" ścieżki dostępu i dopisałem do pliku "cebas_plugin.ini" w katalogu "cebas" i jak na razie śmiga :)
Rekomendowane odpowiedzi