La R Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Otrzymałem właśnie wiadomość od Cebas. Po raz pierwszy w historii, finalRender doczekał się wersji demo. Jedyne ograniczenia to brak obsługi renderingu sieciowego ( tylko dla DR ), znak wodny na obrazie oraz nie możność użycia finalToon w tandemie z innym rendererem. W zamian otrzymujemy pełną funkcjonalność w wydaniu Studio Edition bez limitu czasu i rozmiaru. Do pobrania po zarejestrowaniu się na stronie głównej www.cebasstation.com RK Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirach Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Wlasnie mialem o tym newsa wrzucac :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
La R Posted February 24, 2011 Author Share Posted February 24, 2011 Muszę powiedzieć, że jestem zaskoczony. Co prawda Edwin ciągle powtarzał o tym, że szykują i szykują i nawet mi Silvia z rejestracji produktów wysłała, żebym czekał na demo jak chciałem kiedyś tam wersję na próbę ( i tak dostałem :) ), ale lata mijały a tu ani dudu i nagle z bomby. Naprawdę się ogarnęli tylko szkoda, że tak późno hehe. A tu jeszcze link bezpośredni http://www.cebasstation.com/?pid=hot_news&nid=415 Link to comment Share on other sites More sharing options...
siryon Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 (edited) A czy mógł by mnie ktoś oświecić jak użyć Finaltoon ? edit: Kiedyś było to w "Environment" lub w "Effects" - teraz nie ma :( Próba wczytania przykładowego pliku kończy się błędem braku bibliotek Edited April 26, 2011 by siryon Link to comment Share on other sites More sharing options...
La R Posted April 27, 2011 Author Share Posted April 27, 2011 A czy mógł by mnie ktoś oświecić jak użyć Finaltoon ? edit: Kiedyś było to w "Environment" lub w "Effects" - teraz nie ma :( Próba wczytania przykładowego pliku kończy się błędem braku bibliotek Nie wiem jak w demie, ale w instalatorze sp3 finalToona wkradł się błąd i pliki trafiały do innego folderu. Trzeba poszperać w plikach ini w dokumentach oraz w folderze maxa i porównać. Jeszcze co do dema to ft nie działa bez finalRendera - ograniczenie. RK. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
siryon Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Dzięki za info :) Znalazłem te biblioteki w katalogu "cebascebas" Z tamtąd skopiowałem z pliku "cebas_plugin.ini" ścieżki dostępu i dopisałem do pliku "cebas_plugin.ini" w katalogu "cebas" i jak na razie śmiga :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts