Eden-3d Napisano 24 Luty 2011 Napisano 24 Luty 2011 Witam przenoszę tu prace która miała być na bitwę " kryzys "niestety jest już za późno żeby przystąpić do konkursu wiec bede ja konczyl tutaj
adek Napisano 24 Luty 2011 Napisano 24 Luty 2011 No musze przyznac, ze faktycznie szkoda, ze ten watek nie pojawil sie w regulaminowym czasie. Co zrobic. Koncept naprawde fajny i praca zapowiada sie swietnie. Mimo to mam nadzieje, ze ja ukonczysz tutaj.
Eden-3d Napisano 24 Luty 2011 Autor Napisano 24 Luty 2011 dzięki fajnie,ze się podoba następnym razem bede bardziej uważny i bede pilnował terminów ,ale spoko dokończę prace tutaj na spokojnie już ,pozdro
avis Napisano 24 Luty 2011 Napisano 24 Luty 2011 fajnie się zapowiada, mam ten sam problem odnośnie konkursu kryzys spojrzałam na TERMINY a nie przebrnęłam przez regulamin gdzie pisze o 14 dniach...
Blejsoid Napisano 25 Luty 2011 Napisano 25 Luty 2011 niezły klimat, tylko trochę nie czuję tu skali. Sądząc po wieżowcach wszystko ma być mega monumentalne, a ja tą kolumnę podtrzymującą daszek widzę jakby miała od 5 do 40 metrów. to zapewne kwestia wielkości szczegółów, może też perspektywy.
Eden-3d Napisano 25 Luty 2011 Autor Napisano 25 Luty 2011 dzięki, wiem czułem ,ze z tym będzie problem postaram się wyprostować skale robiąc odpowiedni detal na konstrukcji nad miastem i 1 planie, pozdro
Rekomendowane odpowiedzi