Napisano 24 Luty 201114 l Witam przenoszę tu prace która miała być na bitwę " kryzys "niestety jest już za późno żeby przystąpić do konkursu wiec bede ja konczyl tutaj
Napisano 24 Luty 201114 l No musze przyznac, ze faktycznie szkoda, ze ten watek nie pojawil sie w regulaminowym czasie. Co zrobic. Koncept naprawde fajny i praca zapowiada sie swietnie. Mimo to mam nadzieje, ze ja ukonczysz tutaj.
Napisano 24 Luty 201114 l Autor dzięki fajnie,ze się podoba następnym razem bede bardziej uważny i bede pilnował terminów ,ale spoko dokończę prace tutaj na spokojnie już ,pozdro
Napisano 24 Luty 201114 l fajnie się zapowiada, mam ten sam problem odnośnie konkursu kryzys spojrzałam na TERMINY a nie przebrnęłam przez regulamin gdzie pisze o 14 dniach...
Napisano 25 Luty 201114 l niezły klimat, tylko trochę nie czuję tu skali. Sądząc po wieżowcach wszystko ma być mega monumentalne, a ja tą kolumnę podtrzymującą daszek widzę jakby miała od 5 do 40 metrów. to zapewne kwestia wielkości szczegółów, może też perspektywy.
Napisano 25 Luty 201114 l Autor dzięki, wiem czułem ,ze z tym będzie problem postaram się wyprostować skale robiąc odpowiedni detal na konstrukcji nad miastem i 1 planie, pozdro