Gość RafalPL Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 (edytowane) Witam Pierswsza animacja (Debiut) Słów kilka Miało być to lepiej przedstawione, lecz w trakcie renderowania grafika mi się zgrzała będzie to widać no, ale jakoś ja podratowałem. Projekt Ogólnikowo miał być to dłuższy film ok 15min może w przyszłości cos zrobię tylko wsadzę jakieś Quadro, co by przyspieszyć, bo renderowane jest to na GPU Upload Zalecam na min HD720 http://www.youtube.com/watch?v=BkDnkoTWmSk Edytowane 14 Marzec 2011 przez RafalPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon_176 Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 Witam, podobał mi się urywek z robotem, który jeździł po czerwonej planecie, fajnie zrobiłeś teren, woda już niespecjalnie przykuwa uwagę. Podrasuj też satelitę bo psuje efekt. Mars ma cienka atmosferę, Twoja jest według mnie jest za mocna. Ogólnie fajnie czekam na więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RafalPL Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 dziękuje za opinie uwagi przyjmuje i błędy skorekturę zdradzę tyko ze będzie więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wookey Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 No render podłoża jak robot jeździ całkiem fajny tylko kamera za płynnie chodzi. Dodaj trochę trzęsawki w afterze albo jakimś innym programie do compositingu. Historyjka aż się prosi o jakąś marsjańską niespodziankę :-) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RafalPL Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Film Upload Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Ile zajął render takiej animacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RafalPL Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 sama powieszchnia marsa renderowala sie 79h, a calosc nie okresle dokladnie ale okolo 100H w 1920-1080 tylko cos ten YouTube jakosc spapral :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi