Guest RafalPL Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 (edited) Witam Pierswsza animacja (Debiut) Słów kilka Miało być to lepiej przedstawione, lecz w trakcie renderowania grafika mi się zgrzała będzie to widać no, ale jakoś ja podratowałem. Projekt Ogólnikowo miał być to dłuższy film ok 15min może w przyszłości cos zrobię tylko wsadzę jakieś Quadro, co by przyspieszyć, bo renderowane jest to na GPU Upload Zalecam na min HD720 http://www.youtube.com/watch?v=BkDnkoTWmSk Edited March 14, 2011 by RafalPL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymon_176 Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Witam, podobał mi się urywek z robotem, który jeździł po czerwonej planecie, fajnie zrobiłeś teren, woda już niespecjalnie przykuwa uwagę. Podrasuj też satelitę bo psuje efekt. Mars ma cienka atmosferę, Twoja jest według mnie jest za mocna. Ogólnie fajnie czekam na więcej :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RafalPL Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 dziękuje za opinie uwagi przyjmuje i błędy skorekturę zdradzę tyko ze będzie więcej :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wookey Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 No render podłoża jak robot jeździ całkiem fajny tylko kamera za płynnie chodzi. Dodaj trochę trzęsawki w afterze albo jakimś innym programie do compositingu. Historyjka aż się prosi o jakąś marsjańską niespodziankę :-) Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RafalPL Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Film Upload Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgred Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Ile zajął render takiej animacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RafalPL Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 sama powieszchnia marsa renderowala sie 79h, a calosc nie okresle dokladnie ale okolo 100H w 1920-1080 tylko cos ten YouTube jakosc spapral :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts