little-ninja Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 nie nasmiewaj sie z britni ja ja naprawde lubie i jesli mi jakiegos updejtu nie przyslesz to sie obraze ....
conraderro Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Napisano 11 Czerwiec 2004 Oki, jak tylko coś skombinuję :]
Orion Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 ninja-->No co jak co, ale po tobie bym się tego niespodziewał :D
little-ninja Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 no przeciez wszyscy kochaja britni a ty nie???? .................... jak w szklarskiej ze mna nie wypijesz za britni to sie pogniewam heh
little-ninja Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 ja tez lubie jak tak slicznie sobie pochrapuje poprostu uwielbiam to...mam nagrane chrapanie britni ...zawsze sobie wlaczam przed spaniem :D
little-ninja Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 ejjjjjj ta w srodku to nie britni grrrrrrrrrrr ;) no widzisz conraderro ten montaz juz lepciejszy czekam na nastepne :D poz
conraderro Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Napisano 11 Czerwiec 2004 Tylko ta z lewej, ale chciałeś to masz te dwie w bonusie :]
little-ninja Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 oj wpadka myslalem ze ta poprawej to tez ona ale zmylilo mnie to ze nie ma makijazu ;) dzx heh
little-ninja Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 fajnie jakbys te 2 cipska wywalil i na srodku postawil britni, dorob jej jeszcze cien i bedzie gites ....bedzie moja na tapecie ;D eeeh ta poza heh ........................................ aaa jeszcze jedno zmien temat na britni a nie na jakis zarcik ;D
dzudzu Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 równaj levelami i poprzez variations w ps\'ie aby bardziej wtopić postci w tło ... a jak montujesz britney to tylko z początków jej \'kariery\' gdy nie była jeszcze tak zeszmacona wymogami komercyjnego poglądu, który upatruje seksapil w sztucznych, silikonowych ludziach .... po prostu serce mnie boli jak patrzę na coś takiego :( ludzie czemu dzisiejsze kobiety nie mogą pozostać naturalne :(
conraderro Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Napisano 11 Czerwiec 2004 little-ninia, Może kiedyś zrobię to dla ciebie :] Teraz czeka mnie partia w Warcrafta3 narazie
Cpt.Obvious Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 Mały żarcik mógłby zmienic temat na poprawny : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6269
little-ninja Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 DZUDZU OBRAZASZ MOJE UCZUCIA ...WEZ SIE ... BRITNI TO 100% KOBITA A SILIKON TO TYLKO GAZETOWE WYMYSLY, ONA MA GOLEBIE SERCE I SPIEWA TAK PIEKNIE, a te takie bardziej zberezne piosenki to powiem wam w tajemnicy ze mama ja zmusza zeby wiecej pieniazkow mieli...bo britni wcale tego nie chce ona ma juz dosc pieniazkow, ona spiewa bo kocha spiewanie achhhhhhhh pozdrawiam ................................. tiger a ty zawsze taki formalista ;D ................................ ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jakis warcraft jest wazniejszy od britni ???????????????????????? dzieciak z ciebie, bys sie wstydzil ftuck,ftuck mamafaka
everyman Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 sorki za wbicie sie w temat ale robie to dla little-ninja ;-D... prosze specjalnie dla ciebie tapetka z twoja britney... co prawda taka na szybko ale britneyka jest taka urocza ze we (i na) wszystkim jej do twarzy ;-p
little-ninja Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII HYHYHY EVERYMAN JESTES MOIM BOGIEM (PRZYNAJMNIEJ DO JUTRA;) DZX
dzudzu Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 a niech mi tam ... też se wrzucę na tapetkę :)
little-ninja Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 dzudzu wracasz do lask :D ............................................. ale rozgrzalismy watek chlopaki piknie ;)
Orion Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 Panowie proszę, bo mi się w żołądku przewraca, ogłupieliście na starość??:D
dzudzu Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 eee tam Orion, zrelaksuj się i weź Britney na tapetkę ... zobaczysz, fajnie jest :)
little-ninja Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 pewnie orion....bo nie przyjade hyhy
Orion Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 Eee na tej tapecie lipnie wyszła już bardziej mi się podoba http://ttapety.w.interia.pl/28.jpg
everyman Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 orion to moza ta przypadnie tobie bardziej do gustu lol... to juz ostatnia dzisiaj - wiecej nie chce mi sie robic i nie mam pomyslu... anielica britney ;-p ( kurcze moze powiem ze robilem to w 3d i wbije sie na bitwe ;-> ) ---edit------------------------------------------------------------------------------ dawno takiego czata na forum nie bylo... na szczescie sie juz skonczyl ;-p ( bo co za duzo to nie zdrowo - nawet britneyka w nadmiarze szkodzi ;-p )...
Orion Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 No lepsze :) ciekawe z jakiego okresu jest to zdjęcie
conraderro Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Napisano 11 Czerwiec 2004 Kurcze, nie ma mnie chwilkę a tu patrzcie ludzie co się dzieje w moim \"pokoiku\" :]
little-ninja Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 no rozkrecilo sie nie ????? everyman jestes moim bogiem do wtorku jednak ;D ........................................ golebica wpasowala sie w pulpit calkiem konkretnie hyhy ........................................ i prawdziwej kobiety o wiek sie nie pyta (nawet jesli nie wyglada na kobiete ;) orion heh
Rekomendowane odpowiedzi