Napisano 11 Czerwiec 200420 l nie nasmiewaj sie z britni ja ja naprawde lubie i jesli mi jakiegos updejtu nie przyslesz to sie obraze ....
Napisano 11 Czerwiec 200420 l no przeciez wszyscy kochaja britni a ty nie???? .................... jak w szklarskiej ze mna nie wypijesz za britni to sie pogniewam heh
Napisano 11 Czerwiec 200420 l ja tez lubie jak tak slicznie sobie pochrapuje poprostu uwielbiam to...mam nagrane chrapanie britni ...zawsze sobie wlaczam przed spaniem :D
Napisano 11 Czerwiec 200420 l ejjjjjj ta w srodku to nie britni grrrrrrrrrrr ;) no widzisz conraderro ten montaz juz lepciejszy czekam na nastepne :D poz
Napisano 11 Czerwiec 200420 l oj wpadka myslalem ze ta poprawej to tez ona ale zmylilo mnie to ze nie ma makijazu ;) dzx heh
Napisano 11 Czerwiec 200420 l fajnie jakbys te 2 cipska wywalil i na srodku postawil britni, dorob jej jeszcze cien i bedzie gites ....bedzie moja na tapecie ;D eeeh ta poza heh ........................................ aaa jeszcze jedno zmien temat na britni a nie na jakis zarcik ;D
Napisano 11 Czerwiec 200420 l równaj levelami i poprzez variations w ps\'ie aby bardziej wtopić postci w tło ... a jak montujesz britney to tylko z początków jej \'kariery\' gdy nie była jeszcze tak zeszmacona wymogami komercyjnego poglądu, który upatruje seksapil w sztucznych, silikonowych ludziach .... po prostu serce mnie boli jak patrzę na coś takiego :( ludzie czemu dzisiejsze kobiety nie mogą pozostać naturalne :(
Napisano 11 Czerwiec 200420 l Autor little-ninia, Może kiedyś zrobię to dla ciebie :] Teraz czeka mnie partia w Warcrafta3 narazie
Napisano 11 Czerwiec 200420 l Mały żarcik mógłby zmienic temat na poprawny : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6269
Napisano 11 Czerwiec 200420 l DZUDZU OBRAZASZ MOJE UCZUCIA ...WEZ SIE ... BRITNI TO 100% KOBITA A SILIKON TO TYLKO GAZETOWE WYMYSLY, ONA MA GOLEBIE SERCE I SPIEWA TAK PIEKNIE, a te takie bardziej zberezne piosenki to powiem wam w tajemnicy ze mama ja zmusza zeby wiecej pieniazkow mieli...bo britni wcale tego nie chce ona ma juz dosc pieniazkow, ona spiewa bo kocha spiewanie achhhhhhhh pozdrawiam ................................. tiger a ty zawsze taki formalista ;D ................................ ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jakis warcraft jest wazniejszy od britni ???????????????????????? dzieciak z ciebie, bys sie wstydzil ftuck,ftuck mamafaka
Napisano 11 Czerwiec 200420 l sorki za wbicie sie w temat ale robie to dla little-ninja ;-D... prosze specjalnie dla ciebie tapetka z twoja britney... co prawda taka na szybko ale britneyka jest taka urocza ze we (i na) wszystkim jej do twarzy ;-p
Napisano 11 Czerwiec 200420 l JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII HYHYHY EVERYMAN JESTES MOIM BOGIEM (PRZYNAJMNIEJ DO JUTRA;) DZX
Napisano 11 Czerwiec 200420 l dzudzu wracasz do lask :D ............................................. ale rozgrzalismy watek chlopaki piknie ;)
Napisano 11 Czerwiec 200420 l Panowie proszę, bo mi się w żołądku przewraca, ogłupieliście na starość??:D
Napisano 11 Czerwiec 200420 l eee tam Orion, zrelaksuj się i weź Britney na tapetkę ... zobaczysz, fajnie jest :)
Napisano 11 Czerwiec 200420 l Eee na tej tapecie lipnie wyszła już bardziej mi się podoba http://ttapety.w.interia.pl/28.jpg
Napisano 11 Czerwiec 200420 l orion to moza ta przypadnie tobie bardziej do gustu lol... to juz ostatnia dzisiaj - wiecej nie chce mi sie robic i nie mam pomyslu... anielica britney ;-p ( kurcze moze powiem ze robilem to w 3d i wbije sie na bitwe ;-> ) ---edit------------------------------------------------------------------------------ dawno takiego czata na forum nie bylo... na szczescie sie juz skonczyl ;-p ( bo co za duzo to nie zdrowo - nawet britneyka w nadmiarze szkodzi ;-p )...
Napisano 11 Czerwiec 200420 l Autor Kurcze, nie ma mnie chwilkę a tu patrzcie ludzie co się dzieje w moim \"pokoiku\" :]
Napisano 11 Czerwiec 200420 l no rozkrecilo sie nie ????? everyman jestes moim bogiem do wtorku jednak ;D ........................................ golebica wpasowala sie w pulpit calkiem konkretnie hyhy ........................................ i prawdziwej kobiety o wiek sie nie pyta (nawet jesli nie wyglada na kobiete ;) orion heh