big_white_ninja Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 Czy zna ktoś tutoriale po polsku umożliwiające nauczenie się posługiwania gizmami?? Z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orion Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 Tutoriali strikte o gizmach nie spotkałem. Może powiesz o co ci konkretnie chodzi, bo stawianie gizma jest banalnie proste Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_white_ninja Posted June 13, 2004 Author Share Posted June 13, 2004 Nie wiem do czego służą gizma i jak się je robi ani jak je wykorzystać. Tutoriale(najlepiej po polsku) mogą być do czego wykorzystać gizma, lub jak się z nich coś robi. Czytałem, że można z nich naprzykład robić fajne efekty więc postanowiłem się popytać :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_white_ninja Posted June 14, 2004 Author Share Posted June 14, 2004 Z rysunków domyślam się że o to chodziło, ale nie ma niczego po polsku?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts