Napisano 13 Czerwiec 200420 l Hi! mam problem , mam zrobiony kawalek maski samochodu tak jak na zdjeciu nizej , i nie moge tego z mergowac .. a miejsce w ktorym ma by6c laczone bylo robione z edgesa tej pierwszej powieszchni, wiec czemu pisze mi ze sa zbyt oddalone od siebie , jak nie sa ?
Napisano 13 Czerwiec 200420 l no zmargowac to takich powiezchni sie zesobą nie da raczej. Z joinowc to juz tak . tyle ze jesli jest cos nie tak z edgesami tych dwuch powierzchni to uzyj funkcji \"match\" chyba albo \"matchsrf\" hym no ktorąs z nich :) lub cos podobnie brzmiacego bo \"match\" jest do krzywych tylko albo jest to funkcja wspólna no dobra niewazne :). ale tylko nie marge !!!!!!
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Autor dzieki , pobawie sie ;] wiesz ten program sobie wczoraj zalatwilem i jade na funkcjach z tutoriala o mini cooperze .... ehh niech ktos kto sie zna na ruskim potlumaczy te ich krzaczki bo maja fajne tutki ;] a! i jeszcze mam pytanie , w takim razie , jakie powieszchnie mozna mergowac? [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > Jedrush]
Napisano 13 Czerwiec 200420 l rzadko jest tak potrzeba zeby uciekac az do marge nawet nie zastanawialem sie kiedy je by tak uzyc :). poprostu sie \"join\"-ej to takie jakby łączenie/grupowanie kilku czy wiecej powierzchni w jeden obiekt zwany dalej polysurface. a co do tych ruskich tutkow to nie biezcie ich sobie tak do serca bo są poprostu do bani.takie robienie czegos na odpier...l