Gość Dreamer1x6xX Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Witam obecnie przerabiam video-tutorial z tejże strony http://cg.tutsplus.com/tutorials/autodesk-3d-studio-max/model-a-high-poly-rpg-rocket-launcher-in-3ds-max-day-1/. I mam problem małą znaczący, ale chciałbym go rozwiązać, a mianowicie jak zobaczycie w filmiku autor w gdy ma ustawiony "Smooth+Highligst" i zaznaczy jakiś obiekt widzi siatkę tego obiektu, z którego się składa. Ja gdy wybiorę ten tryb tej siatki nie widzę - prosiłbym Was o pomoc, w rozwiązaniu tej sprawy. Dla porównania: [u MNIE]: [u AUTORA]: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Odznacz Edged Faces, albo nacisnij F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dreamer1x6xX Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Dzięki sprawa rozwiązana.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi