Bedyk Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 (edited) Finito Elo Taki temat się pojawił, że można coś nowego przetrenować więc działam. W designie, a szczególnie mechów jestem wybitną lebiodą więc za wszelkie uwagi które pomogłyby mi zrobić coś nie tragicznego będę wdzięczny. W tym co poniżej półki co najbardziej rażą mnie te damskie trzewiki. Edited March 31, 2011 by Bedyk xfr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedyk Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 tak to wygląda z mojej strony=] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiezy Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 co tak pro rodzinnie?;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedyk Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 Ich verstehe nicht. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiezy Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Tzn no ilustracja i kojarzy mi się jakby stary mówił "Daddy in home!" jak na bojowego nie ma napięcia,może kwestia kolorystyki/oświetlenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bedyk Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 planuję drugą odsłonę w teczce, może ona zmieni coś w tej kwestii, ale nie obiecuję =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiezy Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 No tak łatwo przyzwyczaić się do skwitowanej pracy słowem "koniec" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts