Pablos Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 Czesc mam pytnako czy moglby ktos mi pomuc modelowaniu np broni ? ale wiecie pomuc czyli powiedz krok po kroku co trzeba zrobic bo chcem sie nauczyc tego robic a tutoriala z max3d nie rozumiem takze jak ktos by podjol sie tego bym byl bardzo wdzieczny dzieki narka
Marcin Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 oj ja niewiem co to za moda na nauczycieli.....ale jak zwykle mowie ze raczej zadko co sie zdazy ze ktos z pro ligi bedzie sobie zawracal glowe....za free
VGT Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 Pablos, jeśli przejrzeć Twoje posty, wyraźnie widać, że nie wychodzi Ci prawidłowe nazywanie wątków. Chwilę już na tym forum jesteś, mam nadzieję, że bedziesz dłużej, więc zapoznaj się z regulaminem, aby uniknąć w przyszłości problemów. W kwestii tutoriala.. zazwyczaj są one pisane dla początkujących, więc nie powinno być z ich wykonaniem problemów, a jeśli jednak są.... oznacza to jedynie tyle, że nie masz wymaganych podstaw, więc może warto przebrnąć przez odpowiedni dział na www.max3d.pl .... Pozdrawiam [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > VGT]
illy Napisano 22 Czerwiec 2004 Napisano 22 Czerwiec 2004 albo uzyc magicznego www.google.pl i wpisac np: pistolet +tutorial bron +tutorial gun +tutorial weapon +tutorial ewentualnie mozesze jeszcze dac na koncu +max albo +3d max btw: w regulaminie powinien sie znalezc zapis \"UZYWAJ WYSZUKIWAREK ZANIM ZAPYTASZ\"
Rekomendowane odpowiedzi