Napisano 13 Czerwiec 200420 l Czesc mam pytnako czy moglby ktos mi pomuc modelowaniu np broni ? ale wiecie pomuc czyli powiedz krok po kroku co trzeba zrobic bo chcem sie nauczyc tego robic a tutoriala z max3d nie rozumiem takze jak ktos by podjol sie tego bym byl bardzo wdzieczny dzieki narka
Napisano 13 Czerwiec 200420 l oj ja niewiem co to za moda na nauczycieli.....ale jak zwykle mowie ze raczej zadko co sie zdazy ze ktos z pro ligi bedzie sobie zawracal glowe....za free
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Pablos, jeśli przejrzeć Twoje posty, wyraźnie widać, że nie wychodzi Ci prawidłowe nazywanie wątków. Chwilę już na tym forum jesteś, mam nadzieję, że bedziesz dłużej, więc zapoznaj się z regulaminem, aby uniknąć w przyszłości problemów. W kwestii tutoriala.. zazwyczaj są one pisane dla początkujących, więc nie powinno być z ich wykonaniem problemów, a jeśli jednak są.... oznacza to jedynie tyle, że nie masz wymaganych podstaw, więc może warto przebrnąć przez odpowiedni dział na www.max3d.pl .... Pozdrawiam [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > VGT]
Napisano 22 Czerwiec 200420 l albo uzyc magicznego www.google.pl i wpisac np: pistolet +tutorial bron +tutorial gun +tutorial weapon +tutorial ewentualnie mozesze jeszcze dac na koncu +max albo +3d max btw: w regulaminie powinien sie znalezc zapis \"UZYWAJ WYSZUKIWAREK ZANIM ZAPYTASZ\"