Napisano 18 Marzec 201113 l Witam. Jestem początkujący w modelowaniu i zaczynam się tym bawić dopiero jakieś 2 miesiące. Ostatnio z nudów tworze sobie postać troche inspirowaną dalekim wschodem ;) . Wrzucam troche fotek i czekam na troche krytyki. P.S. Mam wrażenie że siatka mojego modelu gdzieniegdzie jest tragiczna, ale to dopiero początki :) .
Napisano 18 Marzec 201113 l Hej, nie jestem specem ale może coś podpowiem. Ogólnie to skupiłeś się trochę za wcześnie na detalu, najpierw spróbuj uchwycić podstawową bryłę i proporcje i dopiero wtedy jak będziesz zadowolony z wyniku zacznij dodawać detale. Siatkę masz w tej chwili bardzo gęstą więc raczej będziesz musiał zacząć od nowa. Nie poddawaj się i kontynuuj pracę.
Napisano 18 Marzec 201113 l Postać nie jest zła, pokaż z czego czerpiesz inspirację (inaczej pokaż zdjęcia czegoś na czym się wzorujesz) :) Faktycznie tak jak mówi gof, zwaliłeś troszkę siatkę, zbyt gęsto i nierównomiernie ją rozłożyłeś. Przestudiuj jen tutek powinien Ci pomóc: http://www.3dtotal.com/ffa/tutorials/max/joanofarc/joanmenu.asp Jak na 2 miesiące z 3d to jest super:) salut.