matizlob Napisano 21 Marzec 2011 Napisano 21 Marzec 2011 (edytowane) Witam :) chciałbym pokazać 9 krótkich animacji. Jest 9 scen, 8 z nich jest zapętlonych, dlatego umieściłem link do pliku swf, w którym wszystko ładnie się otwiera, może tylko jeszcze dodam, że jak uruchomi się go z poziomu przeglądarki, nie wiem czemu, ale chodzi płynniej niż w adobe flash playerze. Jest to część mojej pracy magisterskiej, w animacjach jest niestety sporo niedociągnięć, na usprawiedliwienie wspomnę, że czasu miałem niestety dość mało :) A że na bieżąco się wszystkiego uczyłem, to troszkę to wszystko trwało. http://sendfile.pl/60349/prezentacja_mz.swf Edytowane 22 Marzec 2011 przez matizlob
matizlob Napisano 22 Marzec 2011 Autor Napisano 22 Marzec 2011 jeśli jest słabo to piszcie śmiało, zależy mi na szczerych opiniach :)
Sunedge Napisano 22 Marzec 2011 Napisano 22 Marzec 2011 skoro nalegasz ;p nie ma za bardzo co komentowac po prostu :) - jedynie w walkcycle z przeszkodami wlozyles wiecej pracy - ale walkcycle to podstawy podstaw ;) reszta - oczy, brzuch, mimika to takie nic w zasadzie ;) pzdr
Ania Napisano 24 Marzec 2011 Napisano 24 Marzec 2011 Postać wygląda jakby zaraz miała zasnąć, wszystko robi jakby od niechcenia. Spróbuj przyspieszyć niektóre ruchy.
matizlob Napisano 25 Marzec 2011 Autor Napisano 25 Marzec 2011 nie zwróciłem na to uwagi, faktycznie troszkę leniwie wygląda :) poprawiać już nie będę, animki są i tak już oddane i ocenione, a na głowie sporo nowej pracy :)
Rekomendowane odpowiedzi