bombelek Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Witam, Jak w temacie, coś mi się z maxem ostatnio pokićkało i obecnie, w momencie gdy wyciskam ctrl+z max się zawiesza, a po chwili wywala error occured, scena będzie klozet i nie da się jej odratować / zapisać CYU ! czy ktoś mi coś doradzi ? Ps. zainstalowałem ostatnio na innej partycji win 2008 serv, ale to nie powinno przeszkadzać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 W 2010 tak jest i mi też nic na to nie pomaga. Trzeba często save`ować po prostu. I nie cofać złożonych operacji po kilka na raz. A jeśli jest na to jakieś rozwiązanie to chętnie też się dowiem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bombelek Posted March 26, 2011 Author Share Posted March 26, 2011 Z jednej strony cieszę się że to nie tylko mój przypadek :), ale z drugiej strony to trochę do du.y że soft za 16 klocków ma TAKI błąd przy jednej z podstawowych funkcji / opcji :/. Dzięki za odzew Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Przy tak skomplikowanym oprogramowaniu ciężko po prostu uniknąć pewnych błędów. Ale to fakt, że kiedy oczekuje się takich pieniędzy za soft powinno się go dopracować do perfekcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts