Napisano 4 Lipiec 200420 l no textury sa nawet na necie a co do tego walu to juz powiedzialem na gg gdzie tkwi blad i chyba tych przeciwwag powinno byc tyle ile tlokow ale mechanikiem nie jestem
Napisano 4 Lipiec 200420 l http://69.33.178.51/truckxpressions/ troche vinyli trzeba tylko Photoshop odpalic
Napisano 6 Lipiec 200420 l Widze żę się rozkręcasz :] Jak narazie ładnie choć troche kanciasto ale nie bedziedziemy oglądać silniak tylko samochód.
Napisano 7 Lipiec 200420 l dwa korbowody przeciwległych cylindrów pracują na jednym wspólnym czopie, dzięki czemu cała jednostka napędowa ma mniejszą długość :]
Napisano 8 Lipiec 200420 l modeling moze byc, chociaz jest pare niedociagniec, a silnik . . . to rozumiem ze robisz go tylko tak dla przyjemnosci?? pogubiles troche w nim proporcje- zobacz wielkosc tloka a wielkosc kadluba silnika/zaworu , ale jak na pocztatek bdb :)
Napisano 8 Lipiec 200420 l wszyscy mi pisza posty typu: \"popraw tu i tam i bedzie dobrze\", \"jest pare niedociagniec\", a nikt mi od samego poczatku nic konkretnego nie pokazal(napisal) co jest zle.
Napisano 19 Lipiec 200420 l ostatnio cos mnie malo tutaj ale wrzucam autko bez materialow i zaznacie co jest nie tak bo mam dosyc sluchania komentarzy(patrz wyzej) jest pare bugow(wlasnei zobaczylem) ale je zaraz poprawie
Napisano 20 Lipiec 200420 l JA sobie tak myśle i chyba mojego Nissan nie skończe :p bo po co dwa na forum :] tym bardziej że twój jest lepszy :>
Napisano 20 Lipiec 200420 l Ja już widze że jest lepszy. A po za tym ja nie umie tak dużo jak eax :p i ze środkiem nie wiem czy bym se poradził :P