Napisano 2 Kwiecień 201114 l Siema jestem nowym na tym forum. zetknolem sie z pewnym problemem i nie wiem jak sobie z nim poradzic. Otoz przedtem mialem jak robilem np. boxa i chcialem go obrocic mialem strzalki x,y itp aby go przesunac a teraz cos nagrzebalem i nie mam tego i przesowam bez tego. Probowalelem restar ale to nic nie dalo z gory dzieki za pomoc
Napisano 2 Kwiecień 201114 l Po prostu naciśnij "X" a na przyszłość to przeczytaj FAQ do maxa na tym forum - tam jest odpowiedź na Twoje pytanie - widać, że poszedłeś na łatwiznę i nawet szukać Ci się nie chciało. No i pisz po polsku. (albo wrzuć skan zaświadczenia o dysleksji :D)
Napisano 2 Kwiecień 201114 l Smerda - zmien nazwe watku na odzwierciedlajaca temat. Nastepnym razem czytaj regulamin zanim zapostujesz.
Napisano 2 Kwiecień 201114 l Dołączę się do pytania : Ściągam dużo materiałów z netu. Jenak po wypakowaniu ścieżki wszystkich map się tracą. Jest na to jakiś sposób ? Czy da się ustawić tak by się skalowało nie od środka a w jedną stronę ?