bombelek Napisano 3 Kwiecień 2011 Napisano 3 Kwiecień 2011 Witam Państwa :) Chciałbym zapytać, czy natknął się ktoś może na jakiś fajny tutorialik lub programik, który umożliwi mi zrobienie prezentacji zdjęć w formie przewracania kolejnych stron książki lub jakiegoś zeszytu etc ? Próbowałem picasa3 ale niestety nie ma tam odpowiedniego efektu (chyba że da się go jakoś dodać ?). Adobe acrobat 10 też nie posada takiej opcji :/, Flip album też nie za bardzo, jakieś art studio też nie :(. still searching... googling... Pomoże ktoś biednemu bombelkowi ?
Grave Napisano 3 Kwiecień 2011 Napisano 3 Kwiecień 2011 Pełno widziałem takich flashów, większość płatne ale np. ten jest za free http://www.megazine3.de/
bombelek Napisano 3 Kwiecień 2011 Autor Napisano 3 Kwiecień 2011 (edytowane) Dzięki wielkie, zaraz przetestuję. Nie wiem tylko czy szefostwu będzie fleshowa prezentacja odpowiadała ;) Niestety, gdy sie szefostwo dowiedziało że ktoś kto będzie to przegląda musi zainstalowac flasha dla przegladarki stwierdzili ze to musi byc cos prostszego :/. Ma ktos jakiś pomysł jak to zrobić inaczej ? ;p Ps. moja kulpa, zacząłem poszukiwania w języku polskim (przy angielskim pewnie znalazł bym wiele ciekawszych rzeczy :) Edytowane 4 Kwiecień 2011 przez bombelek
Rekomendowane odpowiedzi