bombelek Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Witam Państwa :) Chciałbym zapytać, czy natknął się ktoś może na jakiś fajny tutorialik lub programik, który umożliwi mi zrobienie prezentacji zdjęć w formie przewracania kolejnych stron książki lub jakiegoś zeszytu etc ? Próbowałem picasa3 ale niestety nie ma tam odpowiedniego efektu (chyba że da się go jakoś dodać ?). Adobe acrobat 10 też nie posada takiej opcji :/, Flip album też nie za bardzo, jakieś art studio też nie :(. still searching... googling... Pomoże ktoś biednemu bombelkowi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grave Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Pełno widziałem takich flashów, większość płatne ale np. ten jest za free http://www.megazine3.de/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bombelek Posted April 3, 2011 Author Share Posted April 3, 2011 (edited) Dzięki wielkie, zaraz przetestuję. Nie wiem tylko czy szefostwu będzie fleshowa prezentacja odpowiadała ;) Niestety, gdy sie szefostwo dowiedziało że ktoś kto będzie to przegląda musi zainstalowac flasha dla przegladarki stwierdzili ze to musi byc cos prostszego :/. Ma ktos jakiś pomysł jak to zrobić inaczej ? ;p Ps. moja kulpa, zacząłem poszukiwania w języku polskim (przy angielskim pewnie znalazł bym wiele ciekawszych rzeczy :) Edited April 4, 2011 by bombelek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts