judytka-13 Napisano 14 Kwiecień 2011 Napisano 14 Kwiecień 2011 Bardzo proszę o podpowiedź jak można coś podobnego wymodelować w 3Ds Maxie. Walczę z tym już któryś dzień i nie wiem w końcu co zrobić. Pewnie po prostu robię to złymi metodami. Będę naprawdę bardzo wdzięczna jeśli ktoś mi ppodsunie jakiś pomysł. Pozdrawiam
judytka-13 Napisano 14 Kwiecień 2011 Autor Napisano 14 Kwiecień 2011 Próbowałam. Strasznie dużo pracy a marne efekty. Próbowałam też loftami i NURMSami. Dziekuję mimo wszystko za odpowiedź
mirach Napisano 14 Kwiecień 2011 Napisano 14 Kwiecień 2011 To juz niestety kwestia opanowania narzedzi. Ja bym zaczol od 8 bocznego cylindra, bardzo latwo w takim wycinac dziury i robic galezie. Moze poszukaj tutoriala o modelowaniu drzewa, bardzo podoba technika powinna byc. I zmien nazwe wątku na taka zeby bylo wiadomo o czym jest temat. Jakby kazdy potrzebujacy pomocy zakladal na tym forum temat "pomocy" to bylo by dosc ciezko sie odnalesc.
judytka-13 Napisano 14 Kwiecień 2011 Autor Napisano 14 Kwiecień 2011 Bardzo mi to pomogło. Jeszcze raz dziękuję. Zaczynam już szukać tego drzewa :)
emimari Napisano 21 Kwiecień 2011 Napisano 21 Kwiecień 2011 a bridge??możnaby się nim pobawić dodać ts.
Rekomendowane odpowiedzi