Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy jest możliwoś zainstalowania dwuch systemów Win XP na jednym HDD?? Oczywiście na oddzielnych partycjach;-)

W tej chwili mam 98 i XP, i jak chce zainstalowac drugiego XP, coś mi sie knoci... chyba że coś źle robie??

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

tzn pewnie kolega potrzebuje mieć jeden system czysty, a to oznacza nie zasyfiony. Oczywiście, że jest taka opcja, coś tak tylko w paru konfigach musisz pozmieniać. Niestety nie potrsafię Cię naprowadzić, kiedyś przypadkiem na to trafiłem, ale przyjmij za pewnik to, że jest i to w xp taka opcja

Napisano

Udało mi sie bez problemu zainstalować 2 XP jednocześnie;-) jeden mam zasyfiony(czyli internet, różne programiki tp.) a drugi jest czyściuti(bez internetu i niepotrzebnych śmieci) gdzie karte graficzną (GeForce 4 MXSE 64) mam przerobioną soft-owo na Quadro, no i oczywśićie zainstalowanego MAX-a 6 ;-) i działa wyśmienicie;-)

Pozdrawiam, i zarazm polecam takie rozwiązanie

Napisano

Arthur - ja zrobiłem tak samo, tyle, że z WIN 2000. Uważam, że to całkiem dobre rozwiązanie. Oczywiście, ma też minusy, ale jak dla mnie jest ok.

Napisano

Nio jedyny minus według mnie to taki że troche miejsca na HDD zajmuje;-)

Ale i tak rozwiązanie takie jest bardzio przydatne;-)

Swojego czasu miałem nawet 3 windowsy zainstalowane;-PP To już było małe przegięcie;-D

Napisano

nio... wyobrażam sobie postanowienie posprzątania ich i odrestaurowania... Dżisus, masochizm. Ale swoją drogą, chyba się skuszę na takie rozwiązanie. Coś w tym jest na pewno.