Elldrigar Vallar Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Czy jest możliwoś zainstalowania dwuch systemów Win XP na jednym HDD?? Oczywiście na oddzielnych partycjach;-) W tej chwili mam 98 i XP, i jak chce zainstalowac drugiego XP, coś mi sie knoci... chyba że coś źle robie??
Quadysz Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 hmm a po co ci dwa XP jezeli mozna wiedziec? greets
bawarski iluminata Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 np tak jak ja mialem jeden do .NET i calosci a drugi czysty tylko do maxa. a co do pytania to sie da na 95% pobaw sie i spróbuj
Orion Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 A nie łatwiej założyć nowego użytkownika (w końcu to po to jest) i skonfigurować go tak jak pasuje
Armia Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 tzn pewnie kolega potrzebuje mieć jeden system czysty, a to oznacza nie zasyfiony. Oczywiście, że jest taka opcja, coś tak tylko w paru konfigach musisz pozmieniać. Niestety nie potrsafię Cię naprowadzić, kiedyś przypadkiem na to trafiłem, ale przyjmij za pewnik to, że jest i to w xp taka opcja
Elldrigar Vallar Napisano 25 Czerwiec 2004 Autor Napisano 25 Czerwiec 2004 Udało mi sie bez problemu zainstalować 2 XP jednocześnie;-) jeden mam zasyfiony(czyli internet, różne programiki tp.) a drugi jest czyściuti(bez internetu i niepotrzebnych śmieci) gdzie karte graficzną (GeForce 4 MXSE 64) mam przerobioną soft-owo na Quadro, no i oczywśićie zainstalowanego MAX-a 6 ;-) i działa wyśmienicie;-) Pozdrawiam, i zarazm polecam takie rozwiązanie
Chalek Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 Arthur - ja zrobiłem tak samo, tyle, że z WIN 2000. Uważam, że to całkiem dobre rozwiązanie. Oczywiście, ma też minusy, ale jak dla mnie jest ok.
Elldrigar Vallar Napisano 25 Czerwiec 2004 Autor Napisano 25 Czerwiec 2004 Nio jedyny minus według mnie to taki że troche miejsca na HDD zajmuje;-) Ale i tak rozwiązanie takie jest bardzio przydatne;-) Swojego czasu miałem nawet 3 windowsy zainstalowane;-PP To już było małe przegięcie;-D
Armia Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 nio... wyobrażam sobie postanowienie posprzątania ich i odrestaurowania... Dżisus, masochizm. Ale swoją drogą, chyba się skuszę na takie rozwiązanie. Coś w tym jest na pewno.
Rekomendowane odpowiedzi