Napisano 17 Czerwiec 200420 l Czy jest możliwoś zainstalowania dwuch systemów Win XP na jednym HDD?? Oczywiście na oddzielnych partycjach;-) W tej chwili mam 98 i XP, i jak chce zainstalowac drugiego XP, coś mi sie knoci... chyba że coś źle robie??
Napisano 17 Czerwiec 200420 l np tak jak ja mialem jeden do .NET i calosci a drugi czysty tylko do maxa. a co do pytania to sie da na 95% pobaw sie i spróbuj
Napisano 18 Czerwiec 200420 l A nie łatwiej założyć nowego użytkownika (w końcu to po to jest) i skonfigurować go tak jak pasuje
Napisano 25 Czerwiec 200420 l tzn pewnie kolega potrzebuje mieć jeden system czysty, a to oznacza nie zasyfiony. Oczywiście, że jest taka opcja, coś tak tylko w paru konfigach musisz pozmieniać. Niestety nie potrsafię Cię naprowadzić, kiedyś przypadkiem na to trafiłem, ale przyjmij za pewnik to, że jest i to w xp taka opcja
Napisano 25 Czerwiec 200420 l Autor Udało mi sie bez problemu zainstalować 2 XP jednocześnie;-) jeden mam zasyfiony(czyli internet, różne programiki tp.) a drugi jest czyściuti(bez internetu i niepotrzebnych śmieci) gdzie karte graficzną (GeForce 4 MXSE 64) mam przerobioną soft-owo na Quadro, no i oczywśićie zainstalowanego MAX-a 6 ;-) i działa wyśmienicie;-) Pozdrawiam, i zarazm polecam takie rozwiązanie
Napisano 25 Czerwiec 200420 l Arthur - ja zrobiłem tak samo, tyle, że z WIN 2000. Uważam, że to całkiem dobre rozwiązanie. Oczywiście, ma też minusy, ale jak dla mnie jest ok.
Napisano 25 Czerwiec 200420 l Autor Nio jedyny minus według mnie to taki że troche miejsca na HDD zajmuje;-) Ale i tak rozwiązanie takie jest bardzio przydatne;-) Swojego czasu miałem nawet 3 windowsy zainstalowane;-PP To już było małe przegięcie;-D
Napisano 25 Czerwiec 200420 l nio... wyobrażam sobie postanowienie posprzątania ich i odrestaurowania... Dżisus, masochizm. Ale swoją drogą, chyba się skuszę na takie rozwiązanie. Coś w tym jest na pewno.