zgred Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Witam, mam animacje ludzika opartą na bipedzie, zeskinowane do bipeda ubranie. Chciałbym spłaszczyć tą animacje tzn. żeby ruchu np. koszulki został jak usunę bipeda. Można tak wogule? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrs Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 mozna, musisz użyć modyfikatora point cache 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 18 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2011 działa, dzięki za pomoc. Rep poleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 18 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2011 hmm, teraz zauważyłem, że nie można nic ustawić w tym modyfikatorze jak się zaznaczy więcej niż jeden obiekt, obiektów mam niestety 200, jakoś nie na rękę mi zapisywać dla każdej z osobna. Jakaś rada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrs Napisano 18 Kwiecień 2011 Share Napisano 18 Kwiecień 2011 hmm jedyne co mi do głowy przychodzi to możne jakiś skrypt.. musiał byś się pobawic script listener, nagrac Twoje dzialania i stworzyc jakas zmienna pod ktore podkladal bys nazwy kolejnych obiektow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi