Napisano 17 Czerwiec 200420 l Moze nikt nie odpowiada:P:). Pozdro [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > blood_brother]
Napisano 17 Czerwiec 200420 l Autor Wysłane przez blood_brother Moze nikt nie odpowiada:P:). Pozdro [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > blood_brother] Może Byś nie robił sobie kpin ... będe wdzięczny ... ja napisałem: \"czemu nie dostaje e-maila o odpowiedzich mimo że opcję zaznaczam????\" skoro napisałem że nie dostaje e-maili o odpowiedziach wynika że dokonałem sprawdzenia tego faktu ... to chyba logiczne, bo jak można pisać że nie dostaje e-maili o odpowiedziach gdy ich nie ma? To logiczne ... chodź tak myślałem ... no ale e-maile dostawałem, ale od pewnego czasu ich nie dostaje co jest dla mnie kłopotliwe ... chodzi mi tylko o to czy Wy też tak macie? Czy tylko mi coś nie działa i powinienem skontaktować się z adminem? [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > Huter]
Napisano 17 Czerwiec 200420 l bo musisz zaznaczyc w watku z ktorego chcesz dostawac email.... przez edycje albo przy pisaniu go..... ewentualnie subskrybcja
Napisano 17 Czerwiec 200420 l Autor Napisałem że zaznaczam! Huh, ale dziwne ... dostałem e-maila że odpisałes ... ale dla czego nie dostałem e-maila o tym że napsiałeś wcześniej w moim iinym temacie? Dziwne ... :/ ... i aby nie było ... zawsze to zaznaczam! [Wyedytowany dnia 17-6-2004 > Huter]