leondrago Napisano 13 Maj 2011 Autor Share Napisano 13 Maj 2011 ok i troszke jeszcze mojego dlubania... odbity obraz, wykadrowane, kilka dodatków no i kontrast.... ale to jeszcze nie koniec .... praca nad innymi szkicami w perspektywie wrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leondrago Napisano 14 Maj 2011 Autor Share Napisano 14 Maj 2011 ok szybciutki stateczek w PS.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leondrago Napisano 14 Maj 2011 Autor Share Napisano 14 Maj 2011 (edytowane) no i koncoweczka.... skonczylem to (moze nie jest jakies bajeczne)... pora zabrac sie za cos innego :) Edytowane 15 Maj 2011 przez leondrago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leondrago Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 hejka.... witam ponownie jescze raz moje szkice tym razem bez zadnej tekstury.... hope u like it :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leondrago Napisano 16 Maj 2011 Autor Share Napisano 16 Maj 2011 heh no i wymeczona pracka.... duzo przyjemnosci ale chyba zero jakosci :P.... dodalem teksturki chmurek i zmienilem kolorki .... jakos mi teraz bardziej pasuje :). Pozostawiam ocenie a sam zabieram sie za co innego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leondrago Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 NOwe pomysly na statki.... Dwa szybkie szkice kompozycyjne ... jesli widzicie to inaczej dajcie mi znac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leondrago Napisano 19 Maj 2011 Autor Share Napisano 19 Maj 2011 tym razem sprobuje uzyc techniki feng zhu... czyli uzycie zdjecia i podmalowanie go dla potrzeb artu.... :D zobaczymy co z tego wyjdzie :) Ps. cpt. Obvious uzywa czasem chyba tej samej techniki :D zobaczymy, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leondrago Napisano 21 Maj 2011 Autor Share Napisano 21 Maj 2011 ok praca nad tlem... pomalowane, dodane kilka elementow , zmienione kolorki... narazie nie najgorzej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leondrago Napisano 21 Maj 2011 Autor Share Napisano 21 Maj 2011 i ukonczony.... no mam taka nadzieje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 21 Maj 2011 Share Napisano 21 Maj 2011 twój pojazd zupełnie kolorystycznie nie zgrywa się z tłem..może popracuj jeszcze nad tym... zwłaszcza takie metaliczne powierzchnie "łapią" dużo światła i barwy z otoczenia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leondrago Napisano 21 Maj 2011 Autor Share Napisano 21 Maj 2011 w sumie chcialem zeby odstawal.... ale masz racje zaraz sie tym zajme :) dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leondrago Napisano 21 Maj 2011 Autor Share Napisano 21 Maj 2011 nie chcialem przesadzic wiec tylko troszeczke go podkolorowalem... i jak teraz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi