lukasz1330 Napisano 26 Kwiecień 2011 Napisano 26 Kwiecień 2011 (edytowane) Po wielu bojach, głownie z renderem, postanawiam wrzucić do finished tak jak jest. Trochę ziarno wyszło, widać pare błędów i braków, ale mimo wszystko jestem zadowolony. Dziękuję wszystkim którzy się wypowiadali i pomagali, jednak główne podziękowania lecą do Bergera i NV'a za pomoc techniczną :) No to tyle odemnie, poniżej jedyny i ostatni rzut. >>>HI-RES >>>HI-RES >>>HI-RES Pozdrawiam, Łukasz. :) Edytowane 27 Kwiecień 2011 przez lukasz1330
Smoku Napisano 27 Kwiecień 2011 Napisano 27 Kwiecień 2011 Mi się wydaje, że się pospieszyłeś z tą pracą do Finished. Raz można by jeszcze trochę posiedzieć nad renderem, bo imo mocno za ciemno jest na zewnątrz(Ciemne studio czarny lakier, słabe światło) i za jasno w środku. No i szkoda robić całe auto żeby pokazać tylko takie ujęcie:) Tak czy owak u mnie na na 4 * będzie jak dorzucisz jeszcze jakieś ujęcia. Pozdro ps. 1K postów hehe :)
lukasz1330 Napisano 27 Kwiecień 2011 Autor Napisano 27 Kwiecień 2011 (edytowane) Smoku As you wish ;) Dodałem jedno ujęcie, gdzie drugie trochę bardziej po fotoszopce, gdzie poprawiłem obicia, natomiast pierwszy to czysty render + niewielkie postpro :) EDIT: Dojdzie jeszcze render tyłu. Masz racje, bez sensu robić model a pokazać tylko przód ;) Edytowane 27 Kwiecień 2011 przez lukasz1330
maciek1810 Napisano 27 Kwiecień 2011 Napisano 27 Kwiecień 2011 Nie wiem jeszcze jak to wypada pod względem technicznym. Ważne, że wygląda świetnie. Kolejna fotka na tapeta na phone'a ! xd
NV Napisano 28 Kwiecień 2011 Napisano 28 Kwiecień 2011 Duży progress od tego co było na początku :) tak trzymaj.
Rekomendowane odpowiedzi