Napisano 3 Maj 201114 l Cze艣膰, mam taki problem- podczas uruchomienia renderingu nie pojawia si臋 okno post臋pu.Nie pami臋tam dok艂adnie kiedy przesta艂o sie pojawia膰.Kto艣 wie jak je przywr贸ci膰?
Napisano 3 Maj 201114 l moze ten skrypcik pomoze http://www.scriptspot.com/3ds-max/scripts/reset-3ds-max-windows
Napisano 3 Maj 201114 l Moze ktos poza toba pracowal z twoja scena i przesunal okno poza ekran (jesli ma inna konfiguracje monitorow). Mialem kilka razy ten problem. Wtedy pomaga kombinacja Alt-Spacja i wybranie strzalkami opcji przenies.
Napisano 6 Maj 201114 l Autor Dzi臋ki, mo偶liwe ze lap zostal podpiety pod zew. monitor.Ale ch臋tnie te偶 wypr贸buj臋 skrypcik. Pozdr贸wki !
Napisano 7 Maj 201114 l Autor No niestety nie uda艂o mi si臋. Mirach, zainstalowalem twoj skrypt ale po kliknieciu na 'reset all windows', czy 'render dialog', nic sie nie dzieje. Alt+spacja te偶 nie pomogla.Mo偶e cos nie tak robi臋 po drodze...? Btw: uzywam Maxa 2011 聽 Pzdr
Napisano 7 Maj 201114 l o jakie dokladnie okno Ci chodzi o to gdzie widzisz skaczace kwadraciki i obrazek czy o to gdzie jest pasek postepu. jesli o to pierwsze to sprawdz czy w oknie Render Setup w zakladce Common jest zaznaczone Rendered frame window a jesli chodzi o to drugie to nie mam pojecia...
Napisano 7 Maj 201114 l Jesli ci nie szkoda ustawien UI to mozna wywalic 3dsmax.ini albo w ogole caly katalog ENU. Znajduje sie to w Users/username/AppData/Local/Autodesk/3dsmax/wersja maxa/enu
Napisano 7 Maj 201114 l Autor Juz wszystko ok! Tw贸j skrypt zadzia艂a艂 po restarcie systemu:) Wielkie dzi臋ki za pomoc. 聽 Pzdr
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto