mowo Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 Witam , zdecydowałem się na wymodelowanie Forda Transit'a bez paki. W przyszłości na bazie tego modelu wykonam pewien projekt.Póki co to zbieram materiały i przeglądam fora.Ponieważ będzie to mój pierwszy model samochodu i nie chcę popełnić falstartu dopiero za pewien czas wrzucę pierwsze zrzuty z ekranu.
pirx Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 No, cieszę się że bierzesz udział, dawnośmy nie gadali :) Czekam na wóz. Daniel
mowo Napisano 4 Maj 2011 Autor Napisano 4 Maj 2011 Część Paweł, na razie to mam problem z blueprint-ami jak wrzucam do 3ds to są średniej jakości a zmiana skali nic nie daje?
lukasz1330 Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=3232 Chyba o to chodzi ;)
pirx Napisano 5 Maj 2011 Napisano 5 Maj 2011 No chyba dawnoście nie gadali ;) :D Kawałek czasu minął :P Ale wspominając moją gafę z Prio to pikuś :)
mowo Napisano 6 Maj 2011 Autor Napisano 6 Maj 2011 Witam, Mam problem z niedokładnymi blueprint-ami do Forda Transita są kiepsko przerysowane i zbyt dużo błędów znalazłem aby kontynuować na nich pracę. Może przypadkiem ktoś posiada kompletne blueprinty do Forda Transita ? Albo zna dobrą stronę z darmowymi podkładami.
Smoku Napisano 6 Maj 2011 Napisano 6 Maj 2011 Powiem Ci że poszukałem i tez nic ciekawego nie znalazłem. Możesz zmienić zawsze auto :)
pirx Napisano 7 Maj 2011 Napisano 7 Maj 2011 A ja uważam że plany (w modelowaniu) to zło. Stawiasz ogólną bryłę, potem zdjęcia i jazda :)
mowo Napisano 7 Maj 2011 Autor Napisano 7 Maj 2011 Znalazłem dobre rysunki volkswagena craftera i chyba ostatecznie wymodeluję to auto. Jedidan12 wcześnie wstajesz albo późno chodzisz spać ;)) Tak na poważnie to raczej trudno będzie osiągnąć mi przyzwoite odwzorowanie modelu bez dokładnych blueprintów.
pirx Napisano 19 Maj 2011 Napisano 19 Maj 2011 Jedidan12 wcześnie wstajesz albo późno chodzisz spać ;)) :D Jedno i drugie :P Co z pojazdem?
Rekomendowane odpowiedzi