Napisano 4 Maj 201113 l Witam , zdecydowa艂em si臋 na wymodelowanie Forda Transit'a bez paki. W przysz艂o艣ci na bazie tego modelu wykonam pewien projekt.P贸ki co to zbieram materia艂y i przegl膮dam fora.Poniewa偶 b臋dzie to m贸j pierwszy model samochodu i nie chc臋 pope艂ni膰 falstartu dopiero za pewien czas wrzuc臋 pierwsze zrzuty z ekranu.
Napisano 4 Maj 201113 l No, ciesz臋 si臋 偶e bierzesz udzia艂, dawno艣my nie gadali :) Czekam na w贸z. 聽 Daniel
Napisano 4 Maj 201113 l Autor Cz臋艣膰 Pawe艂, na razie to mam problem z blueprint-ami jak wrzucam do 3ds to s膮 艣redniej jako艣ci a zmiana skali nic nie daje?
Napisano 5 Maj 201113 l No chyba dawno艣cie nie gadali ;) :D Kawa艂ek czasu min膮艂 :P Ale wspominaj膮c moj膮 gaf臋 z Prio to piku艣 :)
Napisano 6 Maj 201113 l Autor Witam, Mam problem z niedok艂adnymi blueprint-ami do Forda Transita s膮 kiepsko przerysowane i zbyt du偶o b艂臋d贸w znalaz艂em aby kontynuowa膰 na nich prac臋. Mo偶e przypadkiem kto艣 posiada kompletne blueprinty do Forda Transita ? Albo zna dobr膮 stron臋 z darmowymi podk艂adami.
Napisano 6 Maj 201113 l Powiem Ci 偶e poszuka艂em i tez nic ciekawego nie znalaz艂em. Mo偶esz zmieni膰 zawsze auto :)
Napisano 7 Maj 201113 l A ja uwa偶am 偶e plany (w modelowaniu) to z艂o. Stawiasz og贸ln膮 bry艂臋, potem zdj臋cia i jazda :)
Napisano 7 Maj 201113 l Autor Znalaz艂em dobre rysunki volkswagena craftera i chyba ostatecznie wymodeluj臋 to auto. Jedidan12 wcze艣nie wstajesz albo p贸藕no chodzisz spa膰 ;)) Tak na powa偶nie to raczej trudno b臋dzie osi膮gn膮膰 mi przyzwoite odwzorowanie modelu bez dok艂adnych blueprint贸w.
Napisano 19 Maj 201113 l Jedidan12 wcze艣nie wstajesz albo p贸藕no chodzisz spa膰 ;)) :D Jedno i drugie :P 聽 Co z pojazdem?
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto