Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam ,

zdecydowałem się na wymodelowanie Forda Transit'a bez paki.

W przyszłości na bazie tego modelu wykonam pewien projekt.Póki co to zbieram materiały i przeglądam fora.Ponieważ będzie to mój pierwszy model samochodu i nie chcę popełnić falstartu dopiero za pewien czas wrzucę pierwsze zrzuty z ekranu.

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No, cieszę się że bierzesz udział, dawnośmy nie gadali :) Czekam na wóz.

Daniel

Napisano
  • Autor

Część Paweł,

na razie to mam problem z blueprint-ami jak wrzucam do 3ds to są średniej jakości a

zmiana skali nic nie daje?

Napisano
No chyba dawnoście nie gadali ;)

:D Kawałek czasu minął :P Ale wspominając moją gafę z Prio to pikuś :)

Napisano
  • Autor

Witam,

Mam problem z niedokładnymi blueprint-ami do Forda Transita są kiepsko przerysowane i zbyt dużo błędów znalazłem aby kontynuować na nich pracę. Może przypadkiem ktoś posiada kompletne blueprinty do Forda Transita ? Albo zna dobrą stronę z darmowymi podkładami.

Napisano

Powiem Ci że poszukałem i tez nic ciekawego nie znalazłem. Możesz zmienić zawsze auto :)

Napisano

A ja uważam że plany (w modelowaniu) to zło. Stawiasz ogólną bryłę, potem zdjęcia i jazda :)

Napisano
  • Autor

Znalazłem dobre rysunki volkswagena craftera i chyba ostatecznie wymodeluję to auto. Jedidan12 wcześnie wstajesz albo późno chodzisz spać ;)) Tak na poważnie to raczej trudno będzie osiągnąć mi przyzwoite odwzorowanie modelu bez dokładnych blueprintów.

Napisano
Jedidan12 wcześnie wstajesz albo późno chodzisz spać ;))

:D Jedno i drugie :P

Co z pojazdem?