Napisano 4 Maj 201113 l Witam , zdecydowałem się na wymodelowanie Forda Transit'a bez paki. W przyszłości na bazie tego modelu wykonam pewien projekt.Póki co to zbieram materiały i przeglądam fora.Ponieważ będzie to mój pierwszy model samochodu i nie chcę popełnić falstartu dopiero za pewien czas wrzucę pierwsze zrzuty z ekranu.
Napisano 4 Maj 201113 l No, cieszę się że bierzesz udział, dawnośmy nie gadali :) Czekam na wóz. Daniel
Napisano 4 Maj 201113 l Autor Część Paweł, na razie to mam problem z blueprint-ami jak wrzucam do 3ds to są średniej jakości a zmiana skali nic nie daje?
Napisano 5 Maj 201113 l No chyba dawnoście nie gadali ;) :D Kawałek czasu minął :P Ale wspominając moją gafę z Prio to pikuś :)
Napisano 6 Maj 201113 l Autor Witam, Mam problem z niedokładnymi blueprint-ami do Forda Transita są kiepsko przerysowane i zbyt dużo błędów znalazłem aby kontynuować na nich pracę. Może przypadkiem ktoś posiada kompletne blueprinty do Forda Transita ? Albo zna dobrą stronę z darmowymi podkładami.
Napisano 6 Maj 201113 l Powiem Ci że poszukałem i tez nic ciekawego nie znalazłem. Możesz zmienić zawsze auto :)
Napisano 7 Maj 201113 l A ja uważam że plany (w modelowaniu) to zło. Stawiasz ogólną bryłę, potem zdjęcia i jazda :)
Napisano 7 Maj 201113 l Autor Znalazłem dobre rysunki volkswagena craftera i chyba ostatecznie wymodeluję to auto. Jedidan12 wcześnie wstajesz albo późno chodzisz spać ;)) Tak na poważnie to raczej trudno będzie osiągnąć mi przyzwoite odwzorowanie modelu bez dokładnych blueprintów.
Napisano 19 Maj 201113 l Jedidan12 wcześnie wstajesz albo późno chodzisz spać ;)) :D Jedno i drugie :P Co z pojazdem?