Reanimator Napisano 8 Maj 2011 Napisano 8 Maj 2011 Hej ho. Musze zanimowac postac w XSI i dostaje cholery:) 1. Jak dodac obiekt do istniejacego juz Character Key Setu? 2. Czy da sie jakims klawiszem przelaczac miedzy wyswietlaniem kluczy Keyable i kluczy Character Set?
Reanimator Napisano 8 Maj 2011 Autor Napisano 8 Maj 2011 3. Skasowalem sobie Camera Interest. Czy mozna stworzyc nowy poza constrainem?
Gordy Napisano 9 Maj 2011 Napisano 9 Maj 2011 bo nie umiesz z niego korzystać. Nie miej pretensji to jakbłka że nie smakuje jak banan.
Gordy Napisano 9 Maj 2011 Napisano 9 Maj 2011 Thnx, Cpt. Obvious! Jeżeli wyrażasz swoją frustracje publicznie, nie oczekuj że nie będzie komentarzy.
Reanimator Napisano 9 Maj 2011 Autor Napisano 9 Maj 2011 Na szczescie znam paru uzytkownikow XSIa, ktorzy nie obrazaja sie na zartobliwy wyraz frustracji zwiazanej z ich ulubionym softem;)
Gordy Napisano 10 Maj 2011 Napisano 10 Maj 2011 Człowieku, ależ ty nadinterpretujesz. Jestem oazą luzu, ja sie nie obrażam.
Reanimator Napisano 10 Maj 2011 Autor Napisano 10 Maj 2011 Pewnie dlatego rozmawiamy o tym, a nie o rozwiazaniach:)
Kroopson Napisano 10 Maj 2011 Napisano 10 Maj 2011 Odnośnie pytania nr.3 to domyślny camera interesto i ile pamiętam też jest zrobiony normalnym constraitnem więc sobie musisz zrobić. Ta nienawiść do XSI z czasem minie, kto wie może nawet nauczysz się go kochać :P
Reanimator Napisano 11 Maj 2011 Autor Napisano 11 Maj 2011 Thx:) Nie nienawidze XSI, zywie do niego wiele sympatii:) ot musiałem coś wszystko zrobić i wkurzalem sie na swoją niemoc:)
origin Napisano 19 Maj 2011 Napisano 19 Maj 2011 1 add marked parameters 2 chyba tylko skrypt...jak robisz w mayi to pisanie skryptow masz w malym palcu ;) 3 target kamery to zwykly null + direction cns na kamerze
Rekomendowane odpowiedzi