Napisano 12 Maj 201113 l Witam. Chcę wymodelować bmw 320 z rocznika 2005r. ponieważ jest to moje ulubione autko :D Jestem "świeżak" dlatego mam nadzieję, że dostanę od was porządną krytykę i się czegoś nauczę. Puki co mały start :))
Napisano 12 Maj 201113 l Hmm wygląda, że mniej więcej chyba wiesz ocb. Ale pokazuj model wygładzony oraz niewygładzony z siatkami. Najlepiej z viewportu. Tam widać wszystkie błędy:) Pozdr
Napisano 12 Maj 201113 l Autor No mam właśnie nadzieję, że wiem ocb :D Ale dzięki ;)) Ok to jak zrobie jakiegoś upka to wrzuce :)
Napisano 17 Maj 201113 l Autor Mały up :) Już prawie kończę bazę idzie mi powoli ale co zrobić :P Nie mam na razie pomysłu jak poprowadzić tył i w dodatku coś mi się tylny błotnik zje....psuł :))
Napisano 17 Maj 201113 l Ajj, a wszyscy mowia ze baza ma byc bez wycietych swiatel i okien. Potem bedzie Ci ciezko i najprawdopodobniej bedzie sie krzywic. Wiec pozalepiaj te dziury poki jeszcze sie da i wytnij je po zageszczeniu. Znaczy taka moja rada:) ale moze bedzie dobrze :)
Napisano 19 Maj 201113 l Nie robi się dlatego bo wszyscy mówią ;P Ale na pewno było by łatwiej i szybciej wyciąć okno dopasowane idealnie do reszty ;) Z resztą jeśli chodzi o szybkość polecam stosować się do rad maćka.m. Subarka idzie jak burza ;)