Gość scottberman Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 Na stronie http://bundlehunt.com/ Przez najbliższe czternaście dni można nabyć dużo dobra za małą cenę 3 tematy do Wordpressa z WPBundle Wireframe i mobilnych tematy z Tapptics Ponad 465 ikon z Symbolicons Ponad 440 Ikony z Picans 3 tematy do Wordpressa z Themefuse Tekstury, pędzle, wektory z Wegraphics.net aplikację Snippets aplikację ColorSchemer aplikację Layers aplikację Shovebox aplikację Decompose Ponad 200 ikon z IconJar 3 e-book Smashing Magazine Cena produktów sumuje się do 785$, a sprzedawane są po 49$, więc myślę, że to świetna okazja dla wszystkich webmasterów i designerów do powiększenia swojej biblioteki. Dodatkowo każdy zakup daje szansę na wygranie IPada
adek Napisano 16 Maj 2011 Napisano 16 Maj 2011 (edytowane) Dzięki. Zapisałem to sobie do "Read Later", aby o tym newsa napisać. Widzę, że nie tylko ja śledzę nowości. Od czasu do czasu naprawdę fajne zestawy robią i wtedy warto o tym pisać. Dla mnie te zestawy opłacalne są m.in. ze względu na e-booki SM i zestawy ikon (których przy pracy ze stronami, aplikacjami internetowymi nigdy za dużo). Edytowane 16 Maj 2011 przez Adek
Rekomendowane odpowiedzi