Napisano 16 Maj 201113 l Na stronie http://bundlehunt.com/ Przez najbliższe czternaście dni można nabyć dużo dobra za małą cenę 3 tematy do Wordpressa z WPBundle Wireframe i mobilnych tematy z Tapptics Ponad 465 ikon z Symbolicons Ponad 440 Ikony z Picans 3 tematy do Wordpressa z Themefuse Tekstury, pędzle, wektory z Wegraphics.net aplikację Snippets aplikację ColorSchemer aplikację Layers aplikację Shovebox aplikację Decompose Ponad 200 ikon z IconJar 3 e-book Smashing Magazine Cena produktów sumuje się do 785$, a sprzedawane są po 49$, więc myślę, że to świetna okazja dla wszystkich webmasterów i designerów do powiększenia swojej biblioteki. Dodatkowo każdy zakup daje szansę na wygranie IPada
Napisano 16 Maj 201113 l Dzięki. Zapisałem to sobie do "Read Later", aby o tym newsa napisać. Widzę, że nie tylko ja śledzę nowości. Od czasu do czasu naprawdę fajne zestawy robią i wtedy warto o tym pisać. Dla mnie te zestawy opłacalne są m.in. ze względu na e-booki SM i zestawy ikon (których przy pracy ze stronami, aplikacjami internetowymi nigdy za dużo). Edytowane 16 Maj 201113 l przez Adek