guapo Napisano 17 Maj 2011 Share Napisano 17 Maj 2011 Witam,przekopałem już neta i nic nie znalazłem dla tego postanowiłem poradzić się "osobiście" fachowców.Mój problem polega na tym,że nie mam podglądu materiałów na kulkach,tzn jak ładuję z biblioteki materiałów materiały podstawowe, i klikam na nie po kolei to kulki pozostają bez zmian czasem jedynie kolor się zmienia lub połysk ale nie ma tekstury np cegły czy metal i nie wiem w czym problem.Dodam że po zainstalowaniu maxa folder material library był pusty,musiałem pobrać z neta cały katalog. Moja wersja to 3ds max 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 17 Maj 2011 Share Napisano 17 Maj 2011 zamiast sciagac z internetu doinstaluj materialy i textury z plyty na ktorej masz max'a. problemem jest to, ze na dysku nie masz textur potrzebnych do tego zeby material wygladal poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guapo Napisano 17 Maj 2011 Autor Share Napisano 17 Maj 2011 Tylko jeszcze jak to zrobić,w który miejscu się znajdują albo jak się nazywa instalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi