eryk955 Napisano 24 Maj 2011 Napisano 24 Maj 2011 Witam, mam problem otóż po instalacji Vray 1.5 SP3 wersja 32bit pokazuje mi tylko 3 dostepne materiały ale najważniejszy jaki chciałlem użyć to VrayMtl który mogę uruchomić (te 3 dostepne także) ale w obu przypadkach materiał jest tylko czarny i żadne zmiany parametrów nie pomagają. Ktoś wie dlaczego tak się dzieje?
BizU Napisano 24 Maj 2011 Napisano 24 Maj 2011 jesteś pewny że nie masz na ostatniej zakładce "Assign Renderer" możliwości wybrania V-Raya? to "kup" inna wersję V-Raya w takim razie.
eryk955 Napisano 24 Maj 2011 Autor Napisano 24 Maj 2011 Aaa jest :). Skomplikowane to ale idę w dobrym kierunku. Teraz trzeba tylko "kupić" licencje :D. Troche nie fair ze takie programy do własnego użytku muszą być tak drogie. Ale wracając do tematu, uruchamiając tą funkcje teraz efekt szkła powinienem zrobić spokojnie tak?
eryk955 Napisano 24 Maj 2011 Autor Napisano 24 Maj 2011 I jeszcze pytanie z innej beczki. Kiedy mam włączoną funkcje Vray to ładnie generuje materiały typu Vray ale już naprzykład Standard czy Raytrace nie wygeneruje. Co zrobić aby generował obydwa typy materiału?
Rekomendowane odpowiedzi