Gość lron Napisano 5 Czerwiec 2011 Share Napisano 5 Czerwiec 2011 Witam Szukałem na forum i nic nie znalazłem w tym temacie. Chodzi mi o jakiś sposób przerzucenia pliku z 3dsmax do Inventora (plik ipt lub iam). Znalazłem wtyczkę do Inventora 3dsimport tutaj ale jest to płatny plugin, wersja free działa przez 10 dni i żeby zadziałała trzeba czekać na email od sycode. Jak na razie właśnie czekam na ich odpowiedź, ale może ktoś zna jakiś inny sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 6 Czerwiec 2011 Share Napisano 6 Czerwiec 2011 najlepiej nie przeszucac miedzy natywnymi formatami, tylko ktoryms z formatow wymiany danych. porownaj sobie wszystkie formaty z listy export maxa i import inventora. napewno powinno cos sie pokryc. juz widze ze inv czyta VRML97, a max to exportuje. teraz kwestia poprobowania, bo nie zawsze wszystko wychodzi tak jak powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekd Napisano 6 Czerwiec 2011 Share Napisano 6 Czerwiec 2011 spróbuj wyeksportować do IGS lub STL, solid to obsługiwał jak pamiętam, więc może tu też się uda pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi