Marcin Napisano 20 Lipiec 2004 Napisano 20 Lipiec 2004 no w sumie błazi AC/DC to wiesz co ich nazwa znaczy ? w sumie temu sie nie dziwie ale i tak przesadzaja...... -ja tez slucham AC/DC - kiedys gralismy Highway to hell na otwarcie nowego Pubu... :)
Dzyngis Napisano 20 Lipiec 2004 Napisano 20 Lipiec 2004 Zeby takie legendy jak Pink Floyd, Led Zeppelin. Oni sa tacy swieci, a w liscie jest Freddy Mercury. Facet nie zyje a oni jeszcze ga od satanistow...
Piotr Dobosz Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 ,,NAGRANIA POWYŻSZYCH ZESPOŁÓW, ICH PŁYTY, KASETY, OKŁADKI, KOSZULKI, NASZYWKI ITP. NALEŻY BEZZWŁOCZNIE ZNISZCZYĆ!!! (najlepiej spalić z dala od domostw) '' Nie wiem doslownie co powiedziec to so PSYCHOPACI
Piotr Dobosz Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 za tydzien zakaza nam nosic Jeansow i czesac wlosow:DD::D:D:D To jestes calkowicie psychiczne napszcie im maila ja napisalem mozna sie niezle wyluzowac po przeczytaniu tego co tam pisza:)
RK Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 Szkoda czasu- oni wiedzą swoje, my swoje. Niekompatybilność systemów.
Beatou Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 eeeee trochę chore... dlaczego niby miałbym to wszystko palić... przecież palenie płyt CD jest szkodliwe dla śrbowiska ;] A poza tym wolę spalić coś innego... Nie mogłem sie głośno śmiać bo jest pooźno... ale jutro jeszcze raz to odpalę :D to jest chore... i jak daria i marysia mogą w coś takiego sie bawić.... damn
RenholdeR Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 heh nie ma Toola, ale jast Nine inch nails, no to jestem po czesci SSSaaAtanisstaaaa ave ave ave.... rece opadaja.... NAGRANIA POWYŻSZYCH ZESPOŁÓW, ICH PŁYTY, KASETY, OKŁADKI, KOSZULKI, NASZYWKI ITP. NALEŻY BEZZWŁOCZNIE ZNISZCZYĆ!!! (najlepiej spalić z dala od domostw) idziemy na ognisko.... a od dzisiaj slucham tylko mamy
Mateusz Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 Proponuje zamknąć ten idiotyczny wątek... wyszumiało się to co miało się wyszumieć.
RenholdeR Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 jestem za, watek nic nie wnosi a tylko wku**wia
Marcin Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 mozna zamknac .... zreszta wszystko i wiecej zostalo powiedziane a kto zechce skomentowac to se napisze maila do admina strony katolickiej
Rekomendowane odpowiedzi