Napisano 24 Czerwiec 200420 l ok dawno tutaj nie bylo zwierzatek wiec wrzycam prawie skonczony model (mowie prawie bo bede musial kilka rzeczy zrobic jeszcze raz) ale narazie jak sadzicie? jakies 6h pracy przez 3 dni [Wyedytowany dnia 24-6-2004 > Szymeq]
Napisano 24 Czerwiec 200420 l Czy ten dinozaur zyl kiedys, tzn czy nie jest wymyslony, czy po prostu zrobiles go po swojemu. Bo chetnie bym zobaczyl jakies refery zeby porownac. Cos z ramionami jest nieladnie (tam gdzie sie konczyny gorne koncza) ale nie znam sie na anatomi i fizjologii dinosow:D Powodzenia
Napisano 24 Czerwiec 200420 l Autor heh te ramiona beda poprawiane. Tak robie z referki ale niemam jak jej pokazac moze wieczorem jak narazie mam tyle i dalej robie testy tekstury
Napisano 24 Czerwiec 200420 l no niewiem, tak z tym tlem i ogolnym wygladem renderu wyglada jak pokemon ;) ale to sie zmieni jak wejda textury itp. Powodzenia ;)
Napisano 24 Czerwiec 200420 l uda wygladaja jakby byl tam tluszcz a nie miesnie (de fakto musi miec miesnie bardziej wyeksponowane skoro to biegajacy na 2 lapach dinos) jakbys mu pysk troche wydluzyl?!
Napisano 25 Czerwiec 200420 l Autor hmmwiesz co ja modeluje pod teksture nie chce sobie niepotrzebnie utrudniac zycia bo nie jestem mistrzem unwrapa wiec narazie jest tak malo szczegolowo:) a pyska nie wydluze bo to jest maly test w modelowaniu spod referki:) chcialem aby byl najblizszy orginalowi pozdr
Napisano 25 Czerwiec 200420 l |Moze pokazesz na czym sie wzorujesz.... :D... MAs zjakis taki obrazek ?? Czy tak go sobie z mysli robisz, bo jak zmysli to super. ale te palce czy co to jest u lap przednich to jakby ... hmmm sluzyly mu do jedzenia nozem i widelcem... dosyc dokldne . powarznie takie kiedys mialy lapy dinozaury ??