andre_v Napisano 21 Czerwiec 2011 Napisano 21 Czerwiec 2011 (edytowane) Użyłem do "zespolenia" i zweldowania dwóch połówek auta tego właśnie modyfikatora. Model składa się z kilku części ze względu na wielokrotne użycie "detach". Gdy zaznaczyłem największą część karoserii i uzyłem modyfikatora tylko na niej wybierając oś symetrii wszystko było ok. Następnie zaznaczyłem wszystkie obiekty i zaczął dziać się kosmos. Pogrupowałem w pewnym sensie zamieniając całość w jeden obiekt - nic. Model jak się nie kurczy to się krzaczy, "odbija" się na pierdyliard sposobów, we wszystkie możliwe strony ale nie w tą co trzeba. Siedzę nad tym od pół godziny i nie potrafię zrozumieć tak prostej rzeczy. Bardzo proszę niech ktoś mi wyjaśni od czego to zależy i o co chodzi. Wcześniej miałem symmetry przy kilku obiektach i działało jak należy. Teraz nie chce, nie wiem co zrobiłem i nie wiem co z tym zrobić. Z góry dzięki za porady. :) JESTEM ŚLEPY I NIE WIDZIAŁEM MIRROR'A :D Problem rozwiązany. Edytowane 21 Czerwiec 2011 przez andre_v
Rekomendowane odpowiedzi