Napisano 25 Czerwiec 200420 l Witam Zostałem poproszony o zrobienie loga dla biura ochrony DRAGON.Nie chodzi tu o smoka lecz o batalion spadochroniarzy. W przerwach między pracą nad moim Wipkiem a spaniem nabazgrałem pierwsze projekty. Miało być prosto i schematycznie.Spadochron opierający sie nawet piorunom i wyrażny duży napis DRAGON. Czekam na opinie ,ewentualnie uwagi :)Które lepsze ?
Napisano 25 Czerwiec 200420 l Nie są złe, ale jak dla mnie trochę wyglądają jak brygada elektryków na spadochronach. Nie mogłeś pokusić się o coś oryginalnego? Wszystkie loga agencji ochrony wyglądają bardzo podobnie. Tobie udało się wpisać w tą stylistykę, z jednej strony to duży +, ale z drugiej duży -. Chyba 4 najlepsza.
Napisano 25 Czerwiec 200420 l A mnie się podoba 2, ale spróbuj do niego zastosować piorunek z 3 loga. Pzdr.
Napisano 25 Czerwiec 200420 l ta, tyle ze to niby spadochron ma sie opierac piorunom, a nie piorun ma przekreslac spadochron jak na kazdej twojej propozycji
Napisano 26 Czerwiec 200420 l Autor To że ma sie opierać to ja sobie dopowiedziałem.Piorun miał po prostu być w logo. Misiekhc hmmm... raczej piorun omija spadochron ;)Dzieki za krytyke
Napisano 26 Czerwiec 200420 l obawiam sie, ze misiekhc dobrze to rozgryzl .... a jak dla mnie najfajniejsza 4 ... pokombinuj z pierunem za spadochronem ...