smart Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 Witam Zostałem poproszony o zrobienie loga dla biura ochrony DRAGON.Nie chodzi tu o smoka lecz o batalion spadochroniarzy. W przerwach między pracą nad moim Wipkiem a spaniem nabazgrałem pierwsze projekty. Miało być prosto i schematycznie.Spadochron opierający sie nawet piorunom i wyrażny duży napis DRAGON. Czekam na opinie ,ewentualnie uwagi :)Które lepsze ?
Chalek Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 Nie są złe, ale jak dla mnie trochę wyglądają jak brygada elektryków na spadochronach. Nie mogłeś pokusić się o coś oryginalnego? Wszystkie loga agencji ochrony wyglądają bardzo podobnie. Tobie udało się wpisać w tą stylistykę, z jednej strony to duży +, ale z drugiej duży -. Chyba 4 najlepsza.
conraderro Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 A mnie się podoba 2, ale spróbuj do niego zastosować piorunek z 3 loga. Pzdr.
misiekhc Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 ta, tyle ze to niby spadochron ma sie opierac piorunom, a nie piorun ma przekreslac spadochron jak na kazdej twojej propozycji
smart Napisano 26 Czerwiec 2004 Autor Napisano 26 Czerwiec 2004 To że ma sie opierać to ja sobie dopowiedziałem.Piorun miał po prostu być w logo. Misiekhc hmmm... raczej piorun omija spadochron ;)Dzieki za krytyke
Siegmar Napisano 26 Czerwiec 2004 Napisano 26 Czerwiec 2004 obawiam sie, ze misiekhc dobrze to rozgryzl .... a jak dla mnie najfajniejsza 4 ... pokombinuj z pierunem za spadochronem ...
Rekomendowane odpowiedzi