Gość camisalo Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 (edytowane) Jest to mój pierwszy poważniejszy projekt i drugie auto które modeluję. Wiem, że jest wiele nie dociągnięć więc liczę na pomoc w ich zlikwidowaniu. Zapisałem się do konkursu aby zmotywować się do wymodelować czegoś do końca. http://imageshack.us/photo/my-images/233/2008fordshelbygt500kr03.jpg/ Edytowane 6 Lipiec 2011 przez camisalo
aces87 Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 Może na początek postaraj się przerzedzić siatkę, model byłby całkiem niezły gdyby nie ostre krawędzie jakie robią się w paru miejscach przez blisko położone edge's, poprostu usuń ile się da tak żeby zachował się kształt ;)
martix69 Napisano 6 Lipiec 2011 Napisano 6 Lipiec 2011 tył samochodu mocno faluje, przednie nadkole tez jest pogięte (zdjecie 3), przedni słupek jest nie równy, no i na przodzie masz małe błędy przy przetłoczeniach (migacz i wlot na masce)
Stępniu Napisano 9 Lipiec 2011 Napisano 9 Lipiec 2011 Przedni zderzak faluje pod światłami troszkę. Jak się tak na niego patrzy to niby wszystko jest ok ale pozostaje takie wrażenie że jednak coś jest nie tak. Dobrze idzie:) Trochę poprawek i będzie ok. Ciśnij to i kończ model:)
Rekomendowane odpowiedzi