Napisano 6 Lipiec 201113 l Jest to mój pierwszy poważniejszy projekt i drugie auto które modeluję. Wiem, że jest wiele nie dociągnięć więc liczę na pomoc w ich zlikwidowaniu. Zapisałem się do konkursu aby zmotywować się do wymodelować czegoś do końca. http://imageshack.us/photo/my-images/233/2008fordshelbygt500kr03.jpg/ Edytowane 6 Lipiec 201113 l przez camisalo
Napisano 6 Lipiec 201113 l Może na początek postaraj się przerzedzić siatkę, model byłby całkiem niezły gdyby nie ostre krawędzie jakie robią się w paru miejscach przez blisko położone edge's, poprostu usuń ile się da tak żeby zachował się kształt ;)
Napisano 6 Lipiec 201113 l tył samochodu mocno faluje, przednie nadkole tez jest pogięte (zdjecie 3), przedni słupek jest nie równy, no i na przodzie masz małe błędy przy przetłoczeniach (migacz i wlot na masce)
Napisano 9 Lipiec 201113 l Przedni zderzak faluje pod światłami troszkę. Jak się tak na niego patrzy to niby wszystko jest ok ale pozostaje takie wrażenie że jednak coś jest nie tak. Dobrze idzie:) Trochę poprawek i będzie ok. Ciśnij to i kończ model:)