adek Napisano 19 Lipiec 2011 Napisano 19 Lipiec 2011 Bardzo ciekawą inicjatywę podjął jeden z pracowników Autodesku. Jemie Jewels przez 100 na swoim blogu będzie zamieszczał codziennie jedną poradę dla 3ds max. Myślę, że w ten sposób może powstać naprawdę obszerne FAQ. Domyślam się, że dla wielu użytkowników pewne porady mogą być oczywiste... Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1885
Sjon Napisano 19 Lipiec 2011 Napisano 19 Lipiec 2011 Inicjatywa dobra. Z pewnością znajdą się jakieś ciekawostki. Nie wiem czy będę przeglądał, ale mam nadzieję, że przy okazji jakoś to uporządkuje w kategorie:). Żeby nie stworzył jedynie śmietnika:). Ps. Jemie Jewels przez 100 na swoim blogu - trzeba uzupełnić chyba dopisując 'dni' po 100.
MayhemTPC Napisano 20 Lipiec 2011 Napisano 20 Lipiec 2011 hm, o ile bedzie gromadzil te porady, a nie codziennie inna a poprzednia znika :)
sophie Napisano 20 Lipiec 2011 Napisano 20 Lipiec 2011 gromadzi to blog, a dzis jest ta ktora powinna byc # 1 :) [x]
Rekomendowane odpowiedzi