Napisano 31 Lipiec 201113 l Witam. Dziergam sobie powolutku model czołgu M1A2 abrams. Mam jednak duże problemy, gdyż nie mogę znaleźć dobrych referek. Czy może ktoś wie gdzie takowych szukać ? Przeszukałem już Google Images. Wpisywałem w google przeróżne frazy i po polsku i po angielsku, lecz nic, zdjęć znalazłem dużo ale w niskich rozdzielczości albo tragicznej jakości, jak na razie znalazłem jedynie stronę jakiegoś modelarza zagranicznego i faktycznie ma ekstra zdjęcia modelu ale za to tylko w rozdzielczości około 1000px a to nie wystarczy żeby zrobić szczegóły :/ Czy może ktoś wie gdzie mogę znaleźć dobre referki do czołgu M1A2 Abrams ? Pozdrawiam
Napisano 1 Sierpień 201113 l Był już taki temat na forum , jeden nawet zrobił cały taki czołg. Poszukaj może ci pomogą :)
Napisano 1 Sierpień 201113 l Autor Chodzi ci o M1A2 TUSK'a ? Pixel-Factory korzystał z modeli i czasopism niestety nie dysponuję czymś takim :/ A jego czołg jest innego typu, ale masz rację zauważyłem zę na przykład światła ma bardzo podobne, ale reszta się różni mocno :/