Nagash Napisano 2 Sierpień 2011 Napisano 2 Sierpień 2011 Witam Zabieram się za scenę 3d, przedstawiającą fragment wioski. Inspiracją są motywy ze Star Wars'ów, głównie planeta Tatooine. Raczej nie chcę w 100% odwzorowywać tamtego świata. Pierwsze szkice na papierze są więc czas zabrać się za model. Na pokładzie Max + Vray. To pierwsza tego typu moja praca... zobaczymy co z tego wyjdzie.
lukasz1330 Napisano 2 Sierpień 2011 Napisano 2 Sierpień 2011 No ładnie, chociaż na razie niewiele, czekam na teksturki ;)
Nagash Napisano 2 Sierpień 2011 Autor Napisano 2 Sierpień 2011 Nie no jak dopinguje sam Mistrz Yoda to nie mogę tego spieprzyć ;P
pirx Napisano 2 Sierpień 2011 Napisano 2 Sierpień 2011 Pokaż siatki bo widzę, że włożyłeś obiekt w obiekt (wejście w domek). Dawaj dalej. Z Mocą, Jedi.
Nagash Napisano 9 Sierpień 2011 Autor Napisano 9 Sierpień 2011 Mała przerwa. Woodstoki i inne takie... Za dużo to nie widać jeszcze ale oto i siatka. Tymczasem lecę dalej.
pirx Napisano 10 Sierpień 2011 Napisano 10 Sierpień 2011 Ograniczaj trochę siatkę na takich elementach jak nadajniki/anteny. Za dużo. Daniel.
Nagash Napisano 11 Sierpień 2011 Autor Napisano 11 Sierpień 2011 W sumie antenka ma 12 poly ale faktycznie ta takich detalach można przycinać maksymalnie :)
Rekomendowane odpowiedzi