Gość Chrupek3D Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 takie blache pytanie początkującego... Zainstalowałem plugin i nie wiem jak go wywołać lub jak umieścić na panelu, żeby był widoczny? Plugin ma końcówkę .mzp i przeciągniecie go na maxa uruchamia jego instalacje... niestety nigdzie go potem nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 Napisz jeszcze co to za plugin. Spróbuj go dodać do belki na górze. Może tam będzie. --- - Wysłano z telefonu (Tapatalk) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 (edytowane) to jest Wrapit... kurde, nie wiem jak go dodać do belki, jeszcze nie doszedłem do tego ;) ed: sorka, juz mam: "Once Wrapit is installed it can be found under Customise/Customise User Interface. In the MainUI Group you will find a "ThePixelHive" category which contains Wrapit" Edytowane 10 Sierpień 2011 przez Chrupek3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 10 Sierpień 2011 Share Napisano 10 Sierpień 2011 tak na przyszlosc musisz dac prawym na gornym menu, customize>keyboard(all commands) i z klawki wplisac pierwsze litery danego toola. Ewentualnie jesli nazwa nie zgrywa sie z nazwa pliku. To pogrzebac manualnie w Category, ale ogolnie powinno to zadzialac pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechoo Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 mzp to zwykly zip. Mozesz zajrzec do srodka, jesli skrypt nie jest zakodowany w kodzie bedzie widac gdzie go szukac w maxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi