Napisano 10 Sierpień 201113 l takie blache pytanie początkującego... Zainstalowałem plugin i nie wiem jak go wywołać lub jak umieścić na panelu, żeby był widoczny? Plugin ma końcówkę .mzp i przeciągniecie go na maxa uruchamia jego instalacje... niestety nigdzie go potem nie widzę.
Napisano 10 Sierpień 201113 l Napisz jeszcze co to za plugin. Spróbuj go dodać do belki na górze. Może tam będzie. --- - Wysłano z telefonu (Tapatalk)
Napisano 10 Sierpień 201113 l to jest Wrapit... kurde, nie wiem jak go dodać do belki, jeszcze nie doszedłem do tego ;) ed: sorka, juz mam: "Once Wrapit is installed it can be found under Customise/Customise User Interface. In the MainUI Group you will find a "ThePixelHive" category which contains Wrapit" Edytowane 10 Sierpień 201113 l przez Chrupek3D
Napisano 10 Sierpień 201113 l tak na przyszlosc musisz dac prawym na gornym menu, customize>keyboard(all commands) i z klawki wplisac pierwsze litery danego toola. Ewentualnie jesli nazwa nie zgrywa sie z nazwa pliku. To pogrzebac manualnie w Category, ale ogolnie powinno to zadzialac pozdr
Napisano 15 Sierpień 201113 l mzp to zwykly zip. Mozesz zajrzec do srodka, jesli skrypt nie jest zakodowany w kodzie bedzie widac gdzie go szukac w maxie.