deadmaster Napisano 11 Sierpień 2011 Napisano 11 Sierpień 2011 Witam. Zamieszczam model nad którym obecnie pracuję, jest to moje 2gie autko które modeluję( pierwszy był Ford Mustang ,modelowany z tutoriala). Tutaj już modeluję bez żadnych tutoriali i tym podobnych. W sumie to model jest prawie skończony, robie jeszcze skromne wnętrze i textury. Pozdrawiam.
Fargate Napisano 11 Sierpień 2011 Napisano 11 Sierpień 2011 Pokaz siateczki bo parę miejsc nie wygląda najlepiej (w tym felga)
deadmaster Napisano 11 Sierpień 2011 Autor Napisano 11 Sierpień 2011 Zapewne chodzi o przód samochodu;p Bo sam wiem że tam siatka wyglada jak płot po przejściu tornada;/ Nie mam pojęcia jak to naprawić, a jedyny mi znany sposob to modelowanie od poczatku... Co do felgi, to nie jest ona dopracowana i nawet nie wiem czy zostanie ta felga. ale bedzie ona i tak czarna więc praktycznie nie widoczna.
deadmaster Napisano 12 Sierpień 2011 Autor Napisano 12 Sierpień 2011 Update: Po wielu (naprawdę wielu) próbach udało mi się uzyskać taki efekt (a wiem że może być lepiej:P) BTW.Tylne boczne okno do wymiany bo sie popsuło.;/ Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi