kellyq Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 Koniec ;) Wkrótce podeślę drugi render HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjon Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 hej, Podoba mi się obraz. Jedynie nie rozumiem tej ciemnej części na oponie. Chętnie zobaczę render z tyłu (bo nie widziałem jeszcze tego auta prawdę mówiąc, a nie chcę przeszukiwać gugle:). To auto ma fajne zaokrąglone kształty, może znajdziesz czas na jakiś render z hdr w ujęciu na drodze leśnej albo innej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 takie auto na leśnej drodze... koleś puknij się w łeb, minimum autostrada, albo tor wyścigowy. Model jest przepiękny, render... ostatnio twój samochodzik w finished podobnie się prezentował, chodzi mi o studio, może spróbuj jakiegoś ciemnego konwencjonalnego dla sportowych samochodów studia. Model fajny, shadery fajne, studio nieciekawe, ale nie przeszkadzające w odbiorze :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjon Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 hehe indian pojechałeś:D... widzę, że masz proste podejście i jak auto jest sportowe to jedynie na tor. Strach pomyśleć jak jakie miałeś odczucia widząc niekonwencjonalne prace, albo o takim podejściu. Pamiętam taką pracę gdzie ktoś zrobił żarówkę z nogami w prostej scenie (przecież powinien był pewnie ją wkręconą w lampę wyrenderować:D). Tor może być fajny i nie każę Ci się walić w łeb. Ale co z toru jak auto nic nie zyska za wyjątkiem odbicia nieba? Pomyśl ile by się działo na karoserii, gdzie odbija się jakieś konkretne otoczenie. Ale idź po prostej czemu nie...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 Postawienie Alfy Stradale do "sesji zdjęciowej" w lesie to nie niekonwencjonalne podejście, tylko profanacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 No idzie się aż porzygać, gdy ogląda się takie okropieństwa jak poniżej. Bleh, meh... Fuj! http://www.scorpiocars.net/images/Alfa%20Romeo/1967%20Alfa%20Romeo%20Tipo%2033%20Stradale.jpg http://carfeatures.org/wp-content/uploads/2011/04/Alfa-Romeo-33-Stradale-Back.jpg I po co zamykać się w takich schematach? Model bardzo fajny. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjon Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 trosiek - nigdzie nie napisałem, że to, że zobaczyłbym to auto w lesie czy innym otoczeniu, to niekonwencjonalne podejście. Zwyczajnie zaproponowałem takie ujęcie. Pomjając, skomentowanie mojej wypowiedzi napisałbyś coś do samego twórcy, bo jego pracy dotyczy temat. RA - do ujęcia drugiego z tyłu nic nie mam, mi się podoba mimo, że nie panoramiczne. Chciałbym zobaczyć jak wygląda ulica po Twoim przejściu gdy na zwykłym chodniku stoi jakieś ferrari , bugatti, corveta czy taka alfa:D Wolałbym być na drugiej stronie ulicy:p. Dobrze, że zaproponowałem takie ujęcie bo temat przynajmniej ruszył:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjon Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 net zarwał proszę wykasować tego posta, bo się zdublował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 To był post w twojej obronie Sjon. ;) Najwidoczniej sarkazm, to nie jest moja mocna strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjon Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 haha peace RA:D... widać nie wyczaiłem. Ciekawe, że akurat zdjęcia takie były w necie. Szkoda tylko, że na drugim pokazałeś tył bo chciałem zaczekać aż kellyq wrzuci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi