Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hej,

Podoba mi się obraz. Jedynie nie rozumiem tej ciemnej części na oponie. Chętnie zobaczę render z tyłu (bo nie widziałem jeszcze tego auta prawdę mówiąc, a nie chcę przeszukiwać gugle:).

To auto ma fajne zaokrąglone kształty, może znajdziesz czas na jakiś render z hdr w ujęciu na drodze leśnej albo innej.

Napisano

takie auto na leśnej drodze... koleś puknij się w łeb, minimum autostrada, albo tor wyścigowy.

Model jest przepiękny, render... ostatnio twój samochodzik w finished podobnie się prezentował, chodzi mi o studio, może spróbuj jakiegoś ciemnego konwencjonalnego dla sportowych samochodów studia.

Model fajny, shadery fajne, studio nieciekawe, ale nie przeszkadzające w odbiorze :)

salut.

Napisano

hehe indian pojechałeś:D... widzę, że masz proste podejście i jak auto jest sportowe to jedynie na tor. Strach pomyśleć jak jakie miałeś odczucia widząc niekonwencjonalne prace, albo o takim podejściu. Pamiętam taką pracę gdzie ktoś zrobił żarówkę z nogami w prostej scenie (przecież powinien był pewnie ją wkręconą w lampę wyrenderować:D). Tor może być fajny i nie każę Ci się walić w łeb. Ale co z toru jak auto nic nie zyska za wyjątkiem odbicia nieba? Pomyśl ile by się działo na karoserii, gdzie odbija się jakieś konkretne otoczenie. Ale idź po prostej czemu nie...:D

Napisano

Postawienie Alfy Stradale do "sesji zdjęciowej" w lesie to nie niekonwencjonalne podejście, tylko profanacja.

Napisano

trosiek - nigdzie nie napisałem, że to, że zobaczyłbym to auto w lesie czy innym otoczeniu, to niekonwencjonalne podejście. Zwyczajnie zaproponowałem takie ujęcie. Pomjając, skomentowanie mojej wypowiedzi napisałbyś coś do samego twórcy, bo jego pracy dotyczy temat.

RA - do ujęcia drugiego z tyłu nic nie mam, mi się podoba mimo, że nie panoramiczne. Chciałbym zobaczyć jak wygląda ulica po Twoim przejściu gdy na zwykłym chodniku stoi jakieś ferrari , bugatti, corveta czy taka alfa:D Wolałbym być na drugiej stronie ulicy:p.

Dobrze, że zaproponowałem takie ujęcie bo temat przynajmniej ruszył:)

Napisano

net zarwał proszę wykasować tego posta, bo się zdublował

Napisano

To był post w twojej obronie Sjon. ;)

Najwidoczniej sarkazm, to nie jest moja mocna strona.

Napisano

haha peace RA:D... widać nie wyczaiłem. Ciekawe, że akurat zdjęcia takie były w necie. Szkoda tylko, że na drugim pokazałeś tył bo chciałem zaczekać aż kellyq wrzuci.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.