Hooch Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 Witam Mam przedziwny problem z uvałkami. Nie mogę skalowąc uvałek w oknie Edit UV. Zaznaczam interesujące mnie polygony. Mogę je obracać, przesówać łączyć, ale nie mogę ich skalować. Gdy tylko puszczę lpm przy skalowaniu to uvałki wracją do orginalnego rozmiaru. Jak opis jest niejasny to nakręce krótki filmik. P.S. Mam maxa 2012 SP1 x64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 Taka zwałka w 2012 ;] tez tak miałem tyle że SP 1 pomógł przynajmniej na to. Może jeszcze hotfixa zarzuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bluefer Napisano 16 Sierpień 2011 Share Napisano 16 Sierpień 2011 Pewnie masz zaznaczoną opcję skalowania według wartości globalnej ("real map size" czy jakoś tak nie mam teraz jak dokładnie sprawdzić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi